ΓΑΜΟΣ: Αυτή είναι η ιδανική ηλικία για να παντρευτείς

img

Αν σε ρωτούσαμε ποια είναι η καλύτερη κατάληξη μιας σχέσης όπου υπάρχει αγάπη, σεβασμός, επικοινωνία και αλληλοκατανόηση, τότε σίγουρα η απάντηση σου θα ήταν σίγουρα ο γάμος. Σωστά;

Θα αναρωτηθείς όμως (και δικαίως) πως μπορούμε να γνωρίζουμε ποια είναι η κατάλληλη ηλικία για να παντρευτούμε. Μία έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο εξωτερικό βρήκε ποια ακριβώς είναι η ιδανική ηλικία για γάμο, όταν έχεις βρει όλα αυτά που χρειάζεσαι στον σύντροφο σου.

Σύμφωνα λοιπόν με την έρευνα αυτή που διεξήχθη σε άτομα ηλικίας 18 έως 40 ετών, η καταλληλότερη ηλικία είναι τα 26. Πριν και μετά τα 26 θα έχουν χαθεί πολλές ευκαιρίες για να βρεις ένα πρόσωπο, με το οποίο θα μπορούσες να έρθεις τόσο κοντά, ώστε να καταλήξει σε γάμο η όλη υπόθεση.

Βέβαια ο κανόνας αυτός δεν είναι πάντα τέλειος. Τα αποτελέσματα αυτά προϋποθέτουν, πως οι άνθρωποι γνωρίζουν καλά τον εαυτό τους και ξέρουν τι θέλουν από το έτερον τους ήμισυ ως τα 26.

Σε περίπτωση που έχεις περάσει το 26ο έτος της ηλικίας σου και όλες σου οι συνομήλικες κολλητές έχουν ήδη παντρευτεί, μην αγχωθείς. Δεν κάνεις κάτι λάθος, απλά δεν έχει βρεθεί ακόμη το κατάλληλο πρόσωπο για σένα.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr