ΑΣΚΗΣΗ: Δείτε ΠΩΣ με 8 Λεπτά Γυμναστικής την Μέρα θα Χάσετε ΟΛΑ τα περιττά Κιλά σε μόλις έναν Μήνα! – 12 Αποτελεσματικές Ασκήσεις

img


Δεν είναι αργά για αυτόν που θέλει να έχει μια καλή εμφάνιση με μαγιό το καλοκαίρι. Ασκηθείτε καθημερινά για 8 λεπτά, κάνοντας τις παρακάτω ασκήσεις και θα δείτε εκπληκτικά αποτελέσματα μέσα σε 30 μέρες.

1. Μικρά άλματα

Είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε για προθέρμανση. Κάντε μικρά αλματάκια, ανοιγοκλείνοντας τα πόδια σας. Αυτά, ενεργοποιούν όλους τους μυς αυξάνουν την κυκλοφορία. Κάντε τα για 30 δευτερόλεπτα και θα παρατηρήσετε τους μυς σας να χαλαρώνουν. Τότε είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε.

viraltopnews.gr

2. Steps στην καρέκλα

Σταθείτε μπροστά σε μια καρέκλα, τοποθετώντας εναλλάξ κάθε πόδι πάνω στο κάθισμα της καρέκλας κάνοντας ένα μεγάλο βήμα μπροστά.

viraltopnews.gr

3. Push-ups

Κλασική προπόνηση. Κάντε push-ups για 30 δευτερόλεπτα. Βεβαιωθείτε ότι κάνετε την άσκηση σωστά, κρατώντας την πλάτη σας ίσια.

viraltopnews.gr

4. Squats στον τοίχο

Σταθείτε μπροστά από έναν τοίχο με την πλάτη σας να ακουμπάει τον τοίχο και σιγά-σιγά βυθιστείτε προς τα κάτω, έως ότου πάρετε θέση σε γωνία 90 ° προς το πάτωμα. Τώρα πιέστε τον τοίχο χρησιμοποιώντας τα πόδια σας.

viraltopnews.gr

5. Κοιλιακοί

Κινηθείτε αργά και προσεκτικά, χρησιμοποιώντας τους μυς του στομάχου σας. Θα πρέπει να κοιτάζει το ταβάνι, κατά τη διαδικασία.

viraltopnews.gr

6. Squats

Σταθείτε με τα χέρια τεντωμένα μπροστά. Κρατήστε την πλάτη σας ίσια και χαμηλώστε αργά το ανώτερο σώμα σας, λυγίζοντας τα γόνατά σας. Διατηρήστε το βάρος σας στις φτέρνες, κατά τη διαδικασία.

viraltopnews.gr

7. Σανίδα

Ξαπλώστε στο δάπεδο, τεντώστε τα δάχτυλα των ποδιών σας και πιέστε τον εαυτό σας πάνω με τα χέρια, διατηρώντας την πλάτη σας ίσια. Εάν δεν μπορείτε να διαχειριστείτε αυτή την άσκηση για 30 δευτερόλεπτα, κρατήστε αυτή τη θέση για όσο διάστημα μπορείτε.

viraltopnews.gr

8. Push-up σανίδα

Ξεκινήστε κάνοντας κανονικό push-up, αλλά όταν φτάνετε επάνω, γυρίστε το πάνω μέρος του σώματός σας προς την μια πλευρά, τεντώνοντας το ένα χέρι.

viraltopnews.gr

9. Lunges

Κάντε ένα μεγάλο βαθύ κάθισμα προς τα εμπρός, έτσι ώστε το μπροστινό πόδι σας να σχηματίσει γωνία 90 ° με το πάτωμα. Στη συνέχεια, τραβήξτε το πόδι σας πίσω και επαναλάβετε την όλη διαδικασία και από την άλλη πλευρά.

viraltopnews.gr

10. Βουτιά

Στηριχτείτε με τα χέρια σε μια καρέκλα που έχετε τοποθετήσει πίσω από την πλάτη σας. Κατεβείτε σιγά-σιγά προς τα κάτω.

viraltopnews.gr

11. Σανίδα με το ένα χέρι

Ξαπλώστε στο πάτωμα από την μια πλευρά. Πιέστε με το ένα χέρι, τοποθετώντας τα πόδια σας το ένα πάνω στο άλλο. Βεβαιωθείτε ότι το σώμα σας παραμένει ίσιο. Κρατήστε για 30 δευτερόλεπτα, χαλαρώστε για λίγο και στη συνέχεια επαναλάβετε και για την άλλη πλευρά.

viraltopnews.gr

12. Τρέξιμο επί τόπου

Βρείτε ένα άνετο χώρο και αρχίστε να τρέχετε επί τόπου. Έχετε τα γόνατά σας λυγισμένα και σηκώστε τα πόδια σας όσο πιο ψηλά γίνεται. Κάντε το για 30 δευτερόλεπτα.

viraltopnews.gr

Εκτός από τις ασκήσεις, να φροντίζετε να τρώτε υγιεινά. Εάν αισθανθείτε πόνο, σταματήστε και τηλεφωνήστε στο γιατρό σας. Παρακάτω, θα δείτε ένα βίντεο με αναλυτικότερες λεπτομέρειες για τις ασκήσεις.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr