ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ: Υποφέρετε από Ημικρανίες; Δείτε ΠΩΣ να τις Καταπολεμήσετε φυσικά Χρησιμοποιώντας ένα απλό Συστατικό που υπάρχει σε ΚΑΘΕ Κουζίνα!

img

Οι ημικρανίες είναι φρικτές… Υπάρχουν πολλές θεραπείες για τις ημικρανίες, αλλά συχνά περιέχουν επιβλαβείς χημικές ουσίες και δεν βοηθούν αρκετά. Δοκιμάστε αυτή τη φυσική θεραπεία για τις ημικρανίες και δεν θα αγοράσετε ποτέ ξανά κάποιο ακριβό φαρμακευτικό σκεύασμα.

Εάν πάσχετε από ημικρανίες, είναι πιθανό ότι είστε πρόθυμοι να δοκιμάσετε οτιδήποτε θα μπορούσε να λειτουργήσει. Οι ημικρανίες είναι φρικτές, επώδυνες και εντελώς εξουθενωτικές. Προκαλούν ευαισθησία στο κεφάλι σε σχεδόν τα πάντα. Μια απλή ακτίνα φωτός του ήλιου θα μπορούσε να προκαλέσει ένα φρικτό πόνο στο κεφάλι σας. Οι ημικρανίες συνήθως συνδέονται με αισθητηριακές προειδοποιήσεις, όπως λάμψεις φωτός, τυφλά σημεία, μούδιασμα στα χέρια και στα πόδια, ναυτία και έμετο. Είναι απολύτως φρικτές.

Ωστόσο, για να απαλλαγούμε από την ημικρανία μπορεί να είναι δύσκολο μερικές φορές. Τα συνταγογραφούμενα φάρμακα είναι επιβλαβή και καθόλου αποτελεσματικά. Εάν απαλλαγείτε από τα συμπτώματα, αυτό δεν θα διαρκέσει για πολύ. Τα συμπτώματα θα επανέλθουν το συντομότερο, όταν η φαρμακευτική αγωγή περάσει. Αυτό ακριβώς θέλουν οι φαρμακευτικές εταιρίες όμως. Ο πάσχων από ημικρανία είναι απελπισμένος για ανακούφιση. Αν το φάρμακο λειτουργεί για μερικές ώρες, είναι πιθανό ότι θα πάρει και πάλι αφού σταματήσει η δράση του πρώτου. Σε αυτό ποντάρουν οι εταιρίες για να βγάλουν χρήματα. Ξεχάστε τα όλα αυτά και δοκιμάστε αυτή τη φυσική θεραπεία για να απαλλαγείτε από τις ημικρανίες σας.

Η θεραπεία αποτελείται από αλάτι!

Το αλάτι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία πολλών διαφορετικών θεμάτων υγείας, ιδιαίτερα πονοκεφάλων. Χρησιμοποιήσετε οργανικό αλάτι Ιμαλαΐων για καλύτερα αποτελέσματα. Το αλάτι βοηθά στη μείωση της σοβαρότητας της ημικρανίας και των πονοκεφάλων, ενισχύει το ανοσοποιητικό σας σύστημα και το πιο σημαντικό, αποκαθιστά την αλκαλική και ηλεκτρολυτική ισορροπία του σώματός σας.

Η συνταγή περιέχει επίσης και λεμόνια. Τα λεμόνια είναι ένα από τα πιο αλκαλικά φρούτα που υπάρχουν και είναι εξαιρετικά ευεργετικά για το σώμα σας.

Συστατικά:

  • μισό λεμόνι
  • μισό κουταλάκι του γλυκού αλάτι Ιμαλαΐων

Εκτέλεση:

Βάλτε το χυμό λεμονιού σε ένα ποτήρι νερό, προσθέστε το αλάτι Ιμαλαΐων και απολαύστε το! Πιείτε το μείγμα και παρακολουθήστε την ημικρανία σας να εξαφανίζετε μέσα σε λίγα λεπτά!


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr