ΑΣΚΗΣΗ: Κι όμως! Αυτή είναι η πρωινή συνήθεια που σίγουρα θα σου φτιάξει την ημέρα!

img

Συνήθως το πρωί φεύγεις από το σπίτι βιαστικά, χωρίς να έχεις ξυπνήσει καλά-καλά , να έχεις φάει ένα καλό πρωινό ή να έχεις κάνει γυμναστική. Δεν πειράζει, γιατί σύμφωνα με επιστημονικό άρθρο που δημοσιεύτηκε στο Psychology Today για να πάει καλά η μέρα σου… αρκεί να στρώσεις το κρεβάτι σου!

Από τους 68 χιλιάδες ανθρώπους που ρωτήθηκαν εάν στρώνουν το κρεβάτι τους κάθε πρωί το 27% μόνο απάντησαν ότι δεν φεύγουν από το σπίτι αν το κρεβάτι τους δεν είναι στρωμένο, ενώ από αυτούς το 71% δήλωσαν ευτυχισμένοι! Όσο για το 59% των ανθρώπων που δεν στρώνει το κρεβάτι όταν ξυπνάει, οι περισσότεροι – το 62%- δήλωσε ότι δεν είναι ευτυχισμένοι!

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, οι άνθρωποι που στρώνουν το κρεβάτι τους είναι πιο ευτυχισμένοι, δεν μισούν τη δουλειά τους, κάνουν συχνά γυμναστική και αισθάνονται ενέργεια όλη μέρα. Αυτό συμβαίνει πιθανώς γιατί μια απλή συνήθεια όπως το στρώσιμο του κρεβατιού μπορεί να σε βοηθήσει να είσαι αισιόδοξος, να είσαι πιο οργανωτικός αλλά και να έχεις καλύτερη διάθεση αφού τουλάχιστον θα έχεις σε τάξη … το σπίτι σου!


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr