ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Προσέξτε τη Φωτογραφία… έχει σώσει χιλιάδες ζωές και όχι άδικα…

img

Όλες οι γυναίκες φοβούνται τον καρκίνο του μαστού, και με το δίκιο τους. Αυτή η ασθένεια είναι πλέον η πιο συχνή μορφή καρκίνου ανάμεσα στις γυναίκες και συχνά είναι θανατηφόρα. Δυστυχώς, όλοι μας ξέρουμε κάποια γυναίκα που έχει περάσει καρκίνο του μαστού.

Ένα από τα κυριότερα προβλήματα είναι ότι ο καρκίνος του μαστού συχνά διαγιγνώσκεται πολύ αργά για να μπορέσει να θεραπευτεί αποτελεσματικά. Οι πιο πολλοί γνωρίζουν το πιο συχνό σύμπτωμα – τα εξογκώματα που πιάνουμε στο στήθος.

Αν ανακαλύψετε κάποιο από αυτά τα εξογκώματα, τότε πρέπει να επισκεφτείτε κάποιον γιατρό άμεσα. Τα περισσότερα είnαι αβλαβή, αλλά καλό είναι να βεβαιωθείτε πρώτα.

Αυτό που δεν γνωρίζουν πολλοί είναι ότι ένα εξόγκωμα είναι το πρώτο από πολλά συμπτώματα που προκαλεί ο καρκίνος του μαστού. Υπάρχουν και άλλα είδη αλλαγών που συμβαίνουν στο στήθoς και μπορεί να υποδεικνύουν την πιθανότητα για καρκίνο του μαστού και δυστυχώς δεν τα γνωρίζουν όλες οι γυναίκες.

Η Erin Smith Chieze από το San Diego δημοσίευσε μια πολύ χρήσιμη φωτογραφία στο διαδίκτυο προκειμένου να ενημερώσει τον κόσμο. Η φωτογραφία όλα τα προειδοποιητικά σημάδια ξεκάθαρα μέσα από μερικά λεμόνια!

Στα τέλη του 2015, η Erin ανακάλυψε ένα από αυτά τα προειδοποιητικά σημάδια στο στήθος της και η επιμέλεια της της έσωσε την ζωή – είχε όντως καρκίνο του μαστού και τον πρόλαβε. Η Erin θέλει τώρα να βοηθήσει και άλλες γυναίκες να καταλάβουν ποια είναι τα προειδοποιητικά σημάδια και να αναζητήσουν θεραπεία πριν να είναι αργά.

Η φωτογραφία έχει γίνει viral στο διαδίκτυο και ελπίζουμε ότι θα σώσει τις ζωές πολλών γυναικών!