ΖΕΥΓΑΡΙΑ: Διαβάστε τον λόγο για τον οποίον μας ελκύουν τα λάθος άτομα

img

Σίγουρα κάποια στιγμή στη ζωή μας έχουμε με βρεθεί με το λάθος άτομο δίπλα μας. Αν όχι, τότε ανήκετε στους ελάχιστους τυχερούς αυτού του πλανήτη!

Στα πρώτα στάδια μιας σχέσης, όλοι κρύβουμε κάποια κομμάτια της προσωπικότητάς μας, τα οποία εντέλει κάνουν την εμφάνισή τους όσο περνάει ο καιρός και νιώθουμε πιο άνετα με τον/την σύντροφό μας. Και τότε ανακαλύπτουμε πραγματικά αν είμαστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον.

Γιατί όμως συμβαίνει τόσο συχνά να προσελκύουμε τα λάθος, για εμάς, άτομα;

Επειδή χρησιμοποιούμε τη λάθος «έκδοση» του εαυτού μας!

Όπως λέει και ο Γκουρτζίεφ, είμαστε πολλαπλές προσωπικότητες. Έχουμε δηλαδή πολλά εγώ, πολλούς εαυτούς που αναδύονται σε δεδομένες στιγμές ή περιόδους της ζωής μας. Υπάρχει η χαρούμενη γεμάτη ζωή «έκδοση» του εαυτού μας, που είναι η ψυχή της παρέας και υπάρχει και η καταθλιπτική «έκδοσή» μας, που θέλει απλά ένα μπολ παγωτό και μια αισθηματική ταινία για να κλάψει. Και η λίστα συνεχίζεται…

Το μυστικό είναι να αποδεχθούμε όλες τις πλευρές του εαυτού μας και να τις συμφιλιώσουμε. Έτσι δε θα καταλήξουμε με τον πρώτο τυχόντα ούτε όμως θα «μείνουμε στο ράφι». Όλα είναι θέμα ισορροπίας και αυτή ξεκινά με την αυτοπαρατήρηση και την αποδοχή.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr