ΓΥΝΑΙΚΑ: 7 πράγματα που κάνουν οι γυναίκες και εκνευρίζουν τους άντρες

img

Τι μπορεί να οδηγήσει έναν άντρα στην τρέλα; Τι κάνει τα αρσενικά να χάνουν το μυαλό τους; Μια σειρά από λάθη που οι γυναίκες μπορούν να αποφύγουν, μιας και το χάσμα ανάμεσα στα δύο φύλα λόγω διαφορετικής νοοτροπίας είναι ακόμη εδώ.

Του δείχνετε πως τον χρειάζεστε περισσότερο από όσο θα έπρεπε

Δεν παίρνετε αποφάσεις για τον εαυτό σας, τον παίρνετε πολλά τηλέφωνα, στέλνετε πολλά μηνύματα, θέλετε να μάθετε πόσο σας χρειάζεται κι αυτός. Πρέπει να σταθείτε στα πόδια σας!

Καθυστερείτε να ετοιμαστείτε, ασχολείστε με μικροπράγματα

Δεν υπάρχει λόγος να τρώτε τόση φαιά ουσία σε μικροπράγματα, ούτε να καταναλώνεστε σε λεπτομέρειες που ούτε καν προσέχει.

Στέκεστε στα λόγια, ενώ δεν εστιάζετε στην πράξη

Το σημαντικό στους άντρες είναι το τι κάνουν. Το τι λένε έρχεται δεύτερο. Άλλωστε, οι άντρες δε μπορούν να επικοινωνήσουν πάντα αυτό που θέλουν να πουν και πολλές φορές καταλήγουν να λένε κάτι χειρότερο. Εστιάστε στις πράξεις.

Είστε υπερβολικές

Στις αντιδράσεις, στις εκφράσεις, στα λόγια. Αρκεί μια σπίθα για να βάλετε φωτιά μια ολόκληρη συζήτηση! Προσπαθήστε να σκέφτεστε πιο καθαρά, όσο κι αν σας καταπίνουν τα συναισθήματά σας.

Εξαρτάστε από εκείνον

Το να πάει για ποτό χωρίς εσάς δε σημαίνει πως η σχέση σας περνά κρίση. Το να θελήσει να μείνει σπίτι του δε σημαίνει πως έχει άλλη.

Τι κρύβεται πίσω από τις λέξεις

Όταν θέλετε να πείτε κάτι, πείτε το. Όταν δεν είστε καλά, μη λέτε πως δεν έχετε τίποτα. Πείτε αυτό που πραγματικά εννοείτε, όπως κάνουν κι εκείνοι.

Γκρινιάζετε τόσο, που χάνετε το δίκιο σας

Όταν μια γυναίκα γκρινιάζει, είναι γιατί έχει εντοπίσει κάτι που οι άντρες θα αργήσουν να το δουν. Όμως με το να υπερβάλλετε ή να γκρινιάζετε δε θα καταφέρετε να συζητήσετε – που αυτό χρειάζεστε. Μην πείτε το πρόβλημά σας μόνο, ψάξτε λύση.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr