ΓΥΝΑΙΚΑ: Ένας σύζυγος αναρωτήθηκε γιατί η γυναίκα του δεν ήταν στο κρεβάτι. Την απάντηση δεν την περίμενε ούτε ο ίδιος…

img

Ένα ζευγάρι παρακολουθούσε τηλεόραση όταν η γυναίκα γύρισε και είπε: «Αγάπη μου κουράστηκα και είναι αργά. Θα πάω να ξαπλώσω.«

Πήγε πρώτα στην κουζίνα για να ετοιμάσει σάντουιτς για την επόμενη μέρα, ξέπλυνε τα μπολ στα οποία είχαν φάει ποπκορν, έβγαλε το κρέας από την κατάψυξη για να ξεπαγώνει, έλεγξε αν είχαν αρκετά δημητριακά, γέμισε το βαζάκι της ζάχαρης, έβαλε το σερβίτσιο για το πρωινό στο τραπέζι και άφησε την καφετιέρα στη θέση της.

Στη συνέχεια άπλωσε μερικά ρούχα για να στεγνώσουν, έραψε ένα κουμπί που είχε χαλαρώσει σε ένα από τα πουκάμισα του άντρα της, μάζεψε τις εφημερίδες και τα παιχνίδια από το πάτωμα και έβαλε το ασύρματο τηλέφωνο στη θέση του για να φορτίσει.

Πότισε τα φυτά, έβγαλε έξω τα σκουπίδια, έγραψε ένα σημείωμα για τον δάσκαλο του παιδιού της και έβαλε στην άκρη κάποια χρήματα για την εκδρομή του. Έγραψε μια ευχετήρια κάρτα για τα γενέθλια μιας φίλης της και συμπλήρωσε τη λίστα με τα ψώνια της επόμενης μέρας. Έβαλε νερό στο μπολάκι στου σκύλου, έβγαλε τη γάτα έξω και σιγουρεύτηκε ότι οι πόρτες ήταν κλειδωμένες.

Έπλυνε το πρόσωπό της, βούρτισε τα δόντια της και έβαλε την κρέμα νυχτός της όταν άκουσε τον σύζυγό της να λέει «νόμιζα ότι θα είχες ήδη πέσει στο κρεβάτι«.

«Έρχομαι» απάντησε εκείνη. Έλεγξε όλα τα παιδιά, έκλεισε το φωτιστικό που ήταν ακόμη αναμμένο δίπλα από τα κρεβάτια τους, δίπλωσε μια μπλούζα, έβαλε τις βρώμικες κάλτσες στα άπλυτα και ρώτησε το μεγαλύτερο πως τα πάει με την εργασία που έκανε ως αργά.

Στο δικό της δωμάτιο έβαλε το ξυπνητήρι, έβγαλε τα ρούχα της επόμενης μέρας, έσπρωξε λίγο την παπουτσοθήκη για να μπει στη θέση της και πρόσθεσε άλλες 3 υποχρεώσεις στη λίστα της για το πρωί.

Εκείνη τη στιγμή ο άντρας της έκλεισε την τηλεόραση και ανακοίνωσε (σε ποιον άραγε;) ότι θα πήγαινε για ύπνο. Και αυτό ακριβώς έκανε, χωρίς δεύτερη σκέψη.

Αναρωτιέστε γιατί οι γυναίκες ζούνε περισσότερο; Γιατί είμαστε δρομείς μεγάλων αποστάσεων!


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr