ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ: Ξέχνα τους πράσινους χυμούς. Το μυστικό για τέλεια, λαμπερή επιδερμίδα βρίσκεται στο ξύδι!

img

Όταν star όπως η Μιράντα Κερ και η Μέγκαν Φοξ αποκαλύπτουν τα μυστικά της νεανικότητάς τους και της λάμψης τους, είμαστε όλες αυτιά.

Η τελευταία μόδα για χάσιμο βάρους και λαμπερή επιδερμίδα είναι το ξύδι το οποίο οι celebrities πίνουν κάθε πρωί.

Η Μέγκαν Φοξ έχει πει συγκεκριμένα πως καθαρίζει τον οργανισμό της πίνοντας έναν συνδυασμό κόκκινου ξυδιού και νερού. Η Μιράντα Κερ από την άλλη το βάζει στις σαλάτες της ενώ η Γκούινεθ Πάλτροου και η Μαντόνα λέγεται πως καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες από αυτό.

Το ξύδι χρησιμοποιείται εδώ και πολλούς αιώνες για διάφορους σκοπούς, όπως για καθαρισμό, σαν ντρέσινγκ σε φαγητά αλλά και στον τομέα της υγείας. Με λίγα λόγια το ξύδι χρησιμοποιείται παντού. Οι διατροφολόγοι γνωρίζουν τη σημασία του ξυδιού εδώ και χρόνια και συχνά το συνιστούν σε πελάτες τους για να έχουν καλύτερη πέψη και να βοηθιούνται στην απώλεια βάρους.

Υπάρχει, επομένως, κάτι παραπάνω στο ξύδι από την διατροφική του αξιά. Έρευνες έχουν δείξει πως έχει και φαρμακευτική χρήση. Στην Κίνα χρησιμοποιούνταν παλαιότερα για να θεραπεύει μελανιές, μολύνσεις, τσιμπήματα από κουνούπια, για να στηρίζει την υγεία της καρδιάς και να απαλύνει τους πονοκεφάλους.

Το συμπέρασμα είναι ένα: Βάλε το ξύδι στην καθημερινότητά σου και το μόνο που μπορείς να δεις από αυτό είναι καλό!ΠΗΓΗ: » fanpage.gr