ΑΣΚΗΣΗ: Οι καλύτερες ασκήσεις γυμναστικής για να αυξήσετε το ύψος σας

img

Διατάσεις

Αν δεν έχετε κάνει ποτέ σας διατάσεις, μην αγχώνεστε, είναι πάρα πολύ απλό. Σταθείτε όρθιοι και σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών σας με τα χέρια τεντωμένα προς τα πάνω, σαν να σας τραβάει κάποιος. Μείνετε σε αυτή τη θέση όσο περισσότερο μπορείτε (από 30 έως 60 δευτερόλεπτα). Επαναλάβετε μερικές φορές.

Κρέμασμα

Οι ασκήσεις κρεμάσματος μπορούν να εφαρμοσθούν από ανθρώπους κάθε ηλικίας και είναι πολύ ωφέλιμες, αρκεί να γίνονται σωστά. Το μόνο που χρειάζεται είναι να πιαστείτε από μία οριζόντια μπάρα και να αφήσετε το σώμα σας να σας τραβήξει προς τα κάτω μέχρι να νιώσετε την ένταση τόσο στα χέρια όσο και στη σπονδυλική στήλη. Μείνετε σε αυτή τη θέση για 10 δευτερόλεπτα και επαναλάβετε 5 με 6 φορές.

Κολύμπι

Δεν χρειάζεται κάποια περίπλοκη τεχνική. Αρκεί να επιπλέετε.

Αναστροφή

Είναι μία άσκηση που χωρίς επίβλεψη και γνώσεις μπορεί να γίνει επικίνδυνη, οπότε προσοχή. Στην ουσία κρεμιέστε ανάποδα από μία ειδική μπάρα (όπως ο Batman!) και είναι πολύ καλή γυμναστική για τα γόνατα.

Κλωτσιές

Πρέπει να σταθείτε όρθιοι και στη συνέχεια να κλωτσήσετε δυνατά με το κάτω μέρος του ποδιού σας, κρατώντας του μηρούς ακίνητους (στην ίδια θέση).

Στάση της κόμπρας

Ξαπλώνετε μπρούμυτα και κρατάτε τον κορμό σας στην ίδια ευθεία καθώς προσπαθείτε να τον ανασηκώσετε με τη δύναμη της λεκάνης και των κοιλιακών.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr