ΓΥΝΑΙΚΑ: Κομψή vs Απεριποίητη: Μικρά λάθη που δεν θα κάνει ποτέ μια κομψή -Θα τα κάνει όμως η απεριποίητη

img

Κομψή vs Απεριποίητη: Μικρά λάθη που δεν θα κάνει ποτέ μια κομψή -Θα τα κάνει όμως η απεριποίητη [εικόνες]

Ηδη ξέρετε πως οι λεκέδες, οι διχρωμίες, τα χαμένα κουμπιά καταστρέφουν την γενικότερη εμφάνιση σας και σας κάνουν να δείχνεται κάπως απεριποίητη.

Το ίδιο συμβαίνει και όταν δεν προσέχετε τις μικρές λεπτομέρειες της εμφάνισής σας, οι οποίες δεν σας δείχνουν υπέροχες και κομψές.

Μπορεί κάποιες μέρες να μην σας νοιάζει, και είναι λογικό, αλλά εκείνες που θέλετε να δείχνετε τέλεια, όπως σε μια συνέντευξη για δουλειά, σε μια παρουσίαση ή στο καινούργιο σας ραντεβού, κρατήστε τις παρακάτω συμβουλές.

Φοράτε το λαστιχάκι των μαλλιών στον καρπό

Ναι, οι περισσότερες γυναίκες το κάνουν, γιατί αλλιώς τα χάνουν συνέχεια. Είναι, όμως, ένα λαστιχάκι, όχι βραχιόλι. Σίγουρα είναι βολικό αλλά δεν έχει θέση στο χέρι σας. Δεν είναι τόσο ωραίο να βλέπετε φωτογραφίες από ένα πάρτι ή μια εκδήλωση και εσείς να είστε με το λαστιχάκι στο χέρι.
viraltopnews.gr

Κρατάτε δύο μεγάλες τσάντες μαζί

Αν δεν σας χωράνε τα πράγματα στη μια τσάντα, προτιμήστε μία μικρότερη, όχι μία σε ίδιο μέγεθος ή μεγαλύτερη. Πέρα από το τι είναι κουραστικές, θα δείχνετε σαν να πασχίζετε να περπατήσετε.
viraltopnews.gr

Τέρμα πια οι απεριποίητοι κότσοι

Είναι εύκολοι, γρήγοροι και σηκώνετε τα μαλλιά σας ψηλά χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Αν όμως έχετε πιάσει πολλές φορές τον εαυτό σας να περπατά στο δρόμο με παρόμοιο μαλλί, τότε μην σκέφτεστε γιατί δείχνετε απεριποίητη. Προτιμήστε μια αλογοουρά, που είναι το ίδιο γρήγορη και κομψή.
viraltopnews.gr

Περπατάτε και προσαρμόζετε συνέχεια τα ρούχα σας

Είτε σηκώνετε το επάνω μέρος του στράπλες φορέματός σας, είτε κατεβάζετε το σορτσάκι σας. Το να προσαρμόζεται τα ρούχα σας, την ώρα που περπατάτε δεν είναι καθόλου κολακευτικό. Αν δεν μπορείτε να φορέσετε κάτι με ευκολία, με το βάλετε καθόλου.
viraltopnews.gr

Το παντελόνι σας σέρνεται στο πάτωμα

Λατρεύετε να φοράτε μακριά παντελόνια, όπως καμπάνες, οι οποίες είναι και ιδιαίτερα κολακευτικές. Αν δεν έχετε το κατάλληλο ύψος, δεν έχετε κάνει την απαραίτητη μεταποίηση ή δεν φοράτε ψηλοτάκουνα παπούτσια, το παντελόνι σέρνεται στο δρόμο. Καθόλου σικάτο.
viraltopnews.gr

Φαίνονται τα εσώρουχά σας

Μπορεί κάποιοι να νομίζουν πως το να φαίνεται η τιράντα από το σουτιέν είναι κολακευτικό, ωστόσο, κάνουν λάθος. Γι” αυτό άλλωστε υπάρχουν σουτιέν, που προσαρμόζονται σε κάθε ρούχο. Το ίδιο ισχύει και για το κάτω μέρος των εσωρούχων.
viraltopnews.gr


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr