ΓΥΝΑΙΚΑ: 8 πανεύκολα χτενίσματα που μπορείς να κάνεις μόνη σου μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα

img

Κάποιες φορές δεν έχουμε το χρόνο ή την υπομονή να περάσουμε ώρες σκεπτόμενες πώς να φτιάξουμε τα μαλλιά μας. Αλλά θέλουμε να είμαστε όμορφες. Ευτυχώς για μας, υπάρχουν μερικά απλά χτενίσματα που θέλουν πιο πολύ χρόνο για να τα εξηγήσεις παρά για να τα κάνεις.

1. Αλογοουρά με όγκο

viraltopnews.gr

Μεταμορφώστε μια απλή αλογοουρά σε κάτι ιδιαίτερο με αυτό το απλό κόλπο. Χωρίστε τα μαλλιά σας σε 2 μέρη, και απλά κάντε 2 αλογοουρές τη μία κάτω από την άλλη. Ανακατέψτε τα μαλλιά σας για να δώσετε εξτρά όγκο.

2. Ατημέλητος κότσος

viraltopnews.gr

Πιάστε μια κοτσίδα ψηλά και βάλτε μια στέκα. Κάντε μια θηλιά με την κοτσίδα, περάστε την άκρη μέσα από τη θηλιά, τυλίξτε τα μαλλιά γύρω γυρω και στερεώστε με τσιμπιδάκι. Φουσκώστε λίγο τα μαλλιά κάτω από τη στέκα για περισσότερο όγκο.

3. Στρίψτε και στερεώστε σε ένα σημείο

viraltopnews.gr

Πάρτε ένα μικρό κομμάτι μαλλιών από τη μία πλευρά και στρίψτε το. Στερεώστε το με δύο τσιμπιδάκια σχηματίζοντας Χ.

4. Μια κοτσίδα μέσα έξω

viraltopnews.gr

Πάρτε τα μαλλιά του πάνω μέρους και φτιάξτε μια κοτσίδα. Χαλαρώστε τη λίγο και κάντε μια τρύπα στη μέση. Περάστε την άκρη της κοτσίδας μέσα από την τρύπα.

5. Άτακτη μπούκλα

viraltopnews.gr

Πάρτε ένα κομμάτι μαλλιών από τη μέση του κεφαλιού σχηματίζοντας ένα τρίγωνο. Στρίψτε την τούφα και στερεώστε τη σε ένα σημείο με τσιμπιδάκι.

6. Μια στέκα από μαλλιά

viraltopnews.gr

Χωρίστε 2 μικρά κομμάτια μαλλιών κοντά στο πρόσωπο και πιάστε τα με ένα λαστιχάκι στη βάση των μαλλιών σας. Τώρα απλά ανακατέψτε τα υπόλοιπα μαλλιά σας

7. Κάντε την αλογοουρά σας κότσο

viraltopnews.gr

Πιάστε μια αλογοουρά ψηλά περνώντας τα μαλλιά μέσα από το τσιμπιδάκι στην κορυφή του κεφαλιού. Χρησιμοποιείστε την αλογοουρά για να φτιάξετε κότσο και στερεώστε το με τσιμπιδάκια. Αν τα μαλλιά σας δεν είναι πολύ μακριά, αφήστε ελεύθερες τις άκρες. Αν είναι μακριά, στρίψτε τις γύρω από την αλογοουρά.

8. Κοτσίδα-κοχύλι

viraltopnews.gr

Φτιάξτε με τα μαλλιά σας μια χαμηλή αλογοουρά, αλλά μην τα πιάσετε. Στρίψτε τα γύρω γύρω και στερεώστε τα με τσιμπιδάκια.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr