ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ: Μυστηριώδεις ιστορίες τηλεπάθειας μεταξύ δίδυμων αδερφών!

img

Όλοι έχουμε ονειρευτεί ως παιδιά να είχαμε ένα δίδυμο αδερφό ή αδερφή. Αλλά τι είναι αυτό που μας συναρπάζει τόσο πολύ σε αυτό;

Ένα πράγμα είναι σίγουρο: έχουν στενό δεσμό, που είναι πέρα από τη δική μας κατανόηση. Σε αυτό το άρθρο, 21 δίδυμοι μοιράζονται τις πιο παράξενες εμπειρίες που έχουν ζήσει με τα αδέρφια τους.

1. Με την αδερφή μου είμαστε ομοζυγωτικές δίδυμες. Ζούμε 10 χιλιόμετρα μακριά και ένα βράδυ είδα εφιάλτη, ένιωσα την αδερφή μου να με ξυπνάει και μιλήσαμε για μισή ώρα πριν αποκοιμηθούμε. Το επόμενο πρωί, με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι είδε ένα παράξενο όνειρο, ότι με ξύπνησε από εφιάλτη. Δεν είχε έρθει ποτέ σπίτι μου.

2. Η δίδυμη αδερφή μου εμφανίστηκε σε γιορτή, φορώντας τα ίδια ρούχα. Είχαμε να ιδωθούμε σχεδόν ένα χρόνο και τα αγοράσαμε σε διαφορετικές χώρες.

3. Είχα τροχαίο και με πήρε τηλέφωνο η αδερφή μου και είπε ότι είχε ένα προαίσθημα να δει αν είμαι εντάξει. Πρόσφατα είχα προαίσθημα ότι η αδερφή μου είναι έγκυος και το είχε μάθει την ίδια μέρα.

4. Με τον άντρα μου θέλαμε να πούμε στις οικογένειές μας ότι είμαι έγκυος. Αλλά μας πρόλαβε ο δίδυμος αδερφός του άντρα μου και ανακοίνωσε ότι η γυναίκα του είναι έγκυος. Τα παιδιά μας γεννήθηκαν με 2 μέρες διαφορά.

5. Με την δίδυμη αδερφή μου σκεφτόμαστε παρόμοια πράγματα κατά τη διάρκεια της μέρες, π.χ. ένα τυχαίο βιβλίο που διαβάσαμε πριν κάποια χρόνια. Έχουμε παρόμοιες σκέψεις και συχνά λέμε το ίδιο πράγμα ομόφωνα. Επίσης, έχουμε παρόμοια ή ίδια όνειρα.

6. Με την αδερφή μου είχαμε το ίδιο όνειρο, αλλά από διαφορετική προσωπική οπτική, σαν παιχνίδι με δύο παίκτες.

7. Όταν ήμουν 9 ετών, με την δίδυμη αδερφή μου καθόμασταν έξω στα σκαλοπάτια του σπιτιού και μόλις είχε στρίψει μια μοτοσικλέτα είπαμε ταυτόχρονα «θα συντριβεί». Σηκωθήκαμε και τρέξαμε να πάρουμε τηλέφωνο ένα ασθενοφόρο. Μέσα σε δευτερόλεπτα, η μηχανή συνετρίβη στο σημείο που καθόμασταν. Ακόμα δε μπορώ να εξηγήσω εκείνο το προαίσθημα…

8. Είμαστε τρίδυμες αδερφές και οπουδήποτε και αν βρισκόμαστε μπορούμε να εντοπίσουμε η μία την άλλη. Το κρυφτό είναι βαρετό και πάντα εντοπίζουμε η μία την άλλη.

9. Με τον δίδυμο αδερφό μου αρχίσαμε να τραγουδάμε ταυτόχρονα το ίδιο τραγούδι, ενώ βρισκόμασταν σε διαφορετικούς ορόφους στο σπίτι.

10. Όταν ήμουν μικρός έπαθα ένα ατύχημα και έσπασα το πόδι μου. Όσο ήμουν στο νοσοκομείο πριν την εγχείρηση, ο αδερφός μου ήταν σε σπίτι γνωστών. Όταν άρχισε η εγχείρηση, ο αδερφός μου ούρλιαξε από πόνο στο πόδι. Ήταν η ίδια στιγμή που άρχισαν να κόβουν το πόδι μου, χιλιόμετρα μακριά.

11. Με την αδερφή μου κάναμε Ισπανικά στο σχολείο, αλλα σε διαφορετικές ώρες με την ίδια καθηγήτρια. Στο τέλος κάθε μαθήματος η καθηγήτρια ρωτούσε αν είχαμε απορίες. Με την αδερφή μου είχαμε κάνει τις ίδιες ερωτήσεις, τουλάχιστον 5 φορές. Η καθηγήτρια είχε φρικάρει!

12. Όταν ήμουν στο πανεπιστήμιο, είδα έναν εφιάλτη. Την επόμενη μέρα, η δίδυμη αδερφή μου με πήρε τηλέφωνο και είπε ότι ανησυχούσε για μέρα, ότι είχε ξυπνήσει το βράδυ την ίδια ώρα που είδα τον εφιάλτη.

13. Με την αδερφή μου ζούμε σε διαφορετικές χώρες και πρόσφατα αγοράσαμε τα ίδια δώρα η μία στην άλλη για τα γενέθλιά μας, χωρίς να έχουμε συζητήσει κάτι.

14. Me and my sister were being given a bath by my mum when were were around 2-3 years old. We both pointed into the top corner of the room. My mum asked «what is it?» And we replied «it’s the lady, she’s smiling» my mum was so scared to turn around.

15. Με την δίδυμη αδερφή μου κατεβήκαμε στο κέντρο της πόλης, αλλά χωριστήκαμε για να βρούμε διαφορετικούς φίλους. Για κάποιο λόγο, έπρεπε να την δω αμέσως και να δω αν είναι καλά. Αργότερα, όταν τη βρήκα, έκλαιγε επειδή η καλή της φίλη είχε αυτοκτονήσει.

16. Με την δίδυμη αδερφή μου είδαμε το ίδιο όνειρο. Και οι δύο είχαμε ένα τόξο και βέλος και στις άκρες του βέλους υπήρχε μαι κάρτα ταρώ για την κάθε μία.

17. Με την δίδυμη αδερφή μου πήγαμε σε διαφορετικά πανεπιστήμια σε διαφορετικές πόλεις. Έτυχε να γυρίσω στο πατρικό και έκανα δουλειές, όταν είχα προαίσθημα ότι έπρεπε να ανοίξω την πόρτα. Εκεί ήταν η αδερφή μου και έψαχνε τα κλειδιά της.

18. Όταν είμαι με την δίδυμη αδερφή μου, κάνω σκέψεις για αυτή και στη συνέχεια μου απαντάει κανονικά. Για παράδειγμα τις προάλλες σκεφτόμουν ότι τα μάτια της είχαν μουτζουρωθεί χωρίς να κάνω κάποια κίνηση, και μου απάντησε «έχεις δίκιο, πρέπει να το διορθώσω».

19. Η δίδυμη αδερφή μου που δεν έχει παιδιά, είχε πρωινές ναυτίες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου, ενώ εγώ δεν είχα. Επίσης, όταν γεννούσα, είχε πόνους στη κοιλιά και στη μέση.

20. Όταν ήμασταν 5 ετών με την αδερφή μου πήγαμε στο γήπεδο. Όλα μας φαίνονταν καινούρια και δεν ξέραμε κανένα παίκτη. Όταν όμως κοντά έτρεξε ένας παίκτης, φωνάξαμε ταυτόχρονα το μικρό του όνομα, χωρίς να το ξέρουμε. Ήταν πολύ παράξενο.

21. Μια φορά, ο δίδυμος αδερφός μου άρχισε να μιλάει στη μητέρα μου στον ύπνο του, ενώ κοιμόταν δίπλα της. Στο μεταξύ, ήμουν στο διπλανό δωμάτιο και έβλεπα όνειρο ότι ήμουν με τη μαμά σε ένα ξένο δωμάτιο, όπου δεν έβλεπα τίποτα…