ΓΥΝΑΙΚΑ: Ο απόλυτος Οδηγός για Τέλεια Μάτια.

img

Αϊλάινερ, σκιές, πινελάκια – Θεέ μου! Το να μάθεις να χρησιμοποιείς τις σκιές δεν είναι εύκολο, ακόμα και για τους ειδικούς. Αν δυσκολεύεστε με όλα αυτά τα περίεργα tutorials, σας έχουμε έναν εύκολο οδηγό για κάθε σημείο του ματιού ώστε να ξέρετε που πάνε όλα αυτά:

Φρύδια

Αν θέλετε τα φρύδια σας να ανοίγουν την περιοχή του ματιού, μπορείτε να προσθέσετε μία ματ ή γυαλιστερή παλ σκιά ακριβώς κάτω από το φρύδι.

Βλέφαρο

Κανονικά, η κύρια σκιά ή σκιές πάνε στο βλέφαρο, αλλά μπορείτε να γίνετε δημιουργικές με το αϊλάινερ και εδώ. Κάποιοι έχουν πολλοί χώρο σε αυτό το σημείο, άλλοι λίγο – εξαρτάται από τον άνθρωπο.

Πτυχή

Βάζοντας μια σκούρα σκιά ανάμεσα στο κόκκαλο του φρυδιού και το βλέφαρο, δίνετε διάσταση στο μάτι σας. Συμβουλή: αν έχετε εσώφθαλμα μάτια, παίξτε με διαφορετική τοποθέτηση της σκιάς στην πτυχή, ανοίγοντας τα μάτια μετά από κάθε δοκιμή για να δείτε σε ποιο σημείο φαίνεται η σκιά της πτυχής.

Εξωτερικό V

Η εξωτερική γωνία του ματιού όπου πάει το αϊλάινερ ή πιο σκούρες σκιές σε σχήμα V, αν και μπορείτε να δώσετε ένα σχήμα C για πιο απαλό αποτέλεσμα.

Πάνω βλεφαρίδες

Ακριβώς στην άκρη του πάνω βλέφαρου, εκεί που ξεκινάνε οι βλεφαρίδες, μπορείτε να δώσετε σχήμα στο μάτι σας με αϊλάινερ ή σκιά, ή ακόμα και μάσκαρα.

Εσωτερική γραμμή ματιού

Το εσωτερικό χείλος του ματιού μπορεί να φιλοξενήσει από ένα σκούρο μολύβι για smokey eyes μέχρι και nude παλ μολύβι για να κάνει το μάτι να φαίνεται μεγαλύτερο.

Κάτω βλεφαρίδες

Ακριβώς κάτω από την εσωτερική γραμμή του ματιού, είναι οι κάτω βλεφαρίδες όπου μπορείτε να βάλετε μολύβι και σκιά για να υπογραμμίσετε το μάτι.

Δακρυϊκός πόρος

Βρίσκεται στην εσωτερική γωνία του ματιού, όπου μπορείτε να προσθέσετε λίγη παλ ή γυαλιστερή σκιά για να μεγαλώσετε το μάτι.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr