ΓΥΝΑΙΚΑ: 12 Καταπληκτικοί Χρωματικοί συνδυασμοί που Κάθε Γυναίκα ΠΡΕΠΕΙ να γνωρίζει.

img

Η Coco Chanel είπε κάποτε ότι “το καλύτερο χρώμα σε όλο τον κόσμο είναι αυτό που δείχνει καλά πάνω σου.” Και είναι αλήθεια: ένα χρώμα είναι καλό για σας όταν αλλάζει εντελώς την εμφάνισή σας. Για να το πετύχετε, πρέπει να λάβετε υπόψη το χρώμα από τα μαλλιά σας.

Για να σας βοηθήσουμε, μοιραζόμαστε μαζί σας αυτό τον χρήσιμο οδηγό, με τον οποίο δεν θα κάνετε ποτέ ξανά λάθος συνδυάζοντας τα ρούχα με τα μαλλιά σας!

viraltopnews.gr

Το κλειδί με τις ξανθιές είναι να αποφεύγουν την υπερβολή. Αυτό δεν σημαίνει ότι αποκλείουμε τα δυνατά χρώματα – απλά πρέπει να σιγουρευτείτε ότι είναι τα “σωστά” χρώματα. Σημαντική συμβουλή: αντικαταστήστε το μαύρο με σκούρο μπλε όταν μπορείτε.viraltopnews.gr

Όταν πρόκειται για τις καστανές, τα φωτεινά χρώματα παίζουν μεγάλο ρόλο στη γκαρνταρόμπα σας. Προσοχή στα παστέλ χρώματα και στα ουδέτερα χρώματα που θα διαλέξετε. Το άσπρο ή το γκρι ταιριάζουν καλύτερα πάνω σας από το μπεζ.  viraltopnews.gr

Για όσες έχουν κόκκινα μαλλιά, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είναι προσεκτικές με τα χρώματα – αν και μπορείτε να κάνετε αρκετούς συνδυασμούς. Χρησιμοποιώντας πράσινο ή μπλε στο κόκκινο θα κάνει μια ωραία αντίθεση, αν και η μονοχρωμία είναι αρκετά ενδιαφέρουσα προσέγγιση.viraltopnews.grΓια λευκά μαλλιά, όσο το χρώμα σας ξεθωριάζει, μπορείτε να κάνετε δύο πράγματα. Είτε να φοράτε πιο φωτεινά χρώματα για να ένα πιο φωτεινό αποτέλεσμα ή τονίστε το χρώμα σας με μεταλλικές ή γκρι αποχρώσεις.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr