ΧΡΗΣΙΜΑ: Βλέπετε τις γρατσουνιές σε αυτό το αμάξι και τι ψεκάζει πάνω τους, θα σοκαριστείτε!

img

Αφαιρέστε μόνοι σας τις γρατσουνιές από το αμάξι σας με το WD-40

Υπάρχουν πολλά «υποσχόμενα» προϊόντα πολλαπλών χρήσεων εκεί έξω, αλλά δεν είναι πολλά αυτά που να μπορούν να ξεπεράσουν αυτά που μπορεί να κάνει το WD-40. Αυτό το προϊόν βρίσκεται στην αγορά για περισσότερα από 60 χρόνια και οι ειδικοί ακόμα βρίσκουν εξαιρετικές νέες χρήσεις γι’αυτό το σπρέι ψεκασμού νερού,
Όταν σκέφτομαι γιατί χρησιμοποιώ το WD-40, θυμάμαι όταν το χρησιμοποιούσα στην αλυσίδα του παλιού μου ποδηλάτου και στις ρόδες από το skateboard μου όταν ήμουνα μικρός, αλλά στα χρόνια που ακολούθησαν, ανακάλυψα ότι μπορώ να κάνω πολύ περισσότερα με αυτό από οτιδήποτε άλλο θα μπορούσα να σκεφτώ μόνος μου. Σε αυτό το video, μαθαίνουμε ότι το WD-40 μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον καθαρισμό άπειρων διαφορετικών πραγμάτων, όπως κόλλες που έχουν κολλήσει σε λάθος επιφάνειες, ακόμα και στάμπες από κραγιόν σε βαμμένου τοίχους.
Τώρα μαθαίνουμε ότι μπορεί να αφαιρέσει σημάδια από σημεία που μας προσθέτουν επιπλέον άγχος στην ζωή μας, από το εξωτερικό του αυτοκινήτου μας.
Στο παρακάτω video του YouTube Crazy Russian Hacker, μαθαίνουμε πώς να αφαιρούμε εύκολα και γρήγορα γρατσουνιές από την εργασία βαφής του αυτοκινήτου.

Το αποτέλεσμα είναι απλά συγκλονιστικό.