ΜΟΥΣΙΚΗ: Οι Celtic Women τραγουδάνε μια καταπληκτική έκδοση του “You Raise Me Up”

img

Το συγκρότημα Celtic Women έχει πραγματικά καταλάβει τον κόσμο από την ίδρυσή του το 2004. Αλλά όταν ακούτε τις αγγελικές φωνές τους, καταλαβαίνετε εύκολα γιατί έχουν καταφέρει να πουλήσουν πάνω από 8 εκατομμύρια άλμπουμ και DVD από τις εμφανίσεις τους τους όλα αυτά τα χρόνια.

Αποστολή τους είναι να τραγουδάνε όμορφη μουσική που εμπνέει και ανεβάζει. Η σύνθεση των νεαρών γυναικών από την Ιρλανδία έχει αλλάξει με την πάροδο των ετών, από τότε που η ομάδα πρωτοξεκίνησε, αλλά το όμορφο τραγούδι τους έχει παραμείνει το ίδιο, συνεχώς αυξάνοντας τους οπαδούς τους.

Το τραγούδι «You Raise Me Up,» μπορεί να ακούγεται σαν ένας παλαιότερος ύμνος, αλλά έχει γραφτεί στις αρχές της δεκαετίας του 2000 από το μουσικό δίδυμο Secret Garden. Το τραγούδι ήταν δημοφιλές, αλλά δεν έγινε η τεράστια επιτυχία που είναι σήμερα μέχρι που ο τραγουδιστής Josh Groban εκτέλεσε το κομμάτι και ανέβηκε γρήγορα στα charts. Οι γυναίκες σε αυτό το βίντεο δημιουργούν μια αληθινή εμπειρία για όσους το παρακολουθούν –  και ειδικά στο 3:33 που ειλικρινά όλοι ανατριχιάσαμε.

Με πυροτεχνήματα που σκάνε, τα ψηλά φωνητικά και το πανέμορφο σκηνικό που παρέχεται από το μωβ-φωτιζόμενο κάστρο, αυτό το βίντεο πραγματικά αξίζει να παρακολουθήσετε περισσότερο από μία φορές!

Αυτές οι γυναίκες παραμένουν τόσο ταπεινές, παρά τα εκατομμύρια των θαυμαστών τους ανά τον κόσμο. Με το ταλέντο τους και το πάθος τους για τη διάδοση του καλού σε όλο τον κόσμο, το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι δεν μπορούμε να περιμένουμε μέχρι να τις ξαναδούμε σε ζωντανή εμφάνιση!

Μοιραστείτε αυτό το όμορφο τραγούδι αν σας άρεσε!


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr