ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ: Ιδέες για τη χρήση της «παλέτας» που σας γλυτώνουν από πολλά έξοδα

img

Οι ξύλινες παλέτες είναι ένα πολύ φθηνό υλικό, που μπορεί να βρει ο οποιοσδήποτε εύκολα και να δημιουργήσει ευφάνταστα έπιπλα και αντικείμενα.

Οι ξύλινες παλέτες χρησιμοποιούνται συνήθως ως βάση για μεταφορά βαρέων αντικειμένων και μετά την εκτέλεση της μεταφοράς, καταλήγουν στα σκουπίδια.

Τα αντικείμενα αλλά ακόμα και έπιπλα που μπορούν να φτιαχτούν από τις; παλέτες και να δώσουν μία φθηνή και εύκολη λύση στην επίπλωση και διακόσμηση, θα σας αφήσουν άφωνους.

Μπορεί να διαμορφωθεί σύμφωνα με το κάθε γούστο, να βαφτεί οποιοδήποτε χρώμα και πραγματικά να μεταμορφώσει το χώρο σας.

viraltopnews.gr

Που μπορείτε να τις βρείτε και πόσο κοστίζουν

Σε περίπτωση που τις χρειάζεστε για κατασκευή κρεβατιών, καλύτερα να χρησιμοποιήσετε καινούριες, απεντομωμένες παλέτες, που θα τις βρείτε σε εταιρίες συσκευασίας ή ειδών ξυλείας και κοστίζουν περίπου 15 ευρώ η μία.

Σε διαφορετική περίπτωση μπορείτε να βρείτε παλέτες σε μάντρες οικοδομικών υλικών, μάντρες με καυσόξυλα, φυτώρια, καταστήματα με εργαλεία-χρώματα κλπ. που διακινούν τα εμπορεύματά τους με παλέτες κατά 99% θα σας προμηθεύσουν με μεταχειρισμένες παλέτες είτε εντελώς δωρεάν είτε αν πρόκειται για αρκετά κομμάτια σε τιμές από 3-5 ευρώ/κομμάτι. Αυτός είναι ο απλούστερος τρόπος για να βρείτε όσες παλέτες χρειάζεστε σε όσο το δυνατόν πιο κοντινό σημείο στην περιοχή διαμονής σας.

Ιδέες για έπιπλα και αντικείμενα

1. Η συνηθέστερη χρήση της ξύλινης παλέτας, είναι ως βάση κρεβατιού. Το στρώμα του κρεβατιού από μόνο του, είναι ένα σχετικά ακριβό και το πλέον σημαντικό αντικείμενο ενός σπιτιού. Πολλοί είναι εκείνοι, που προτιμούν να μην αγοράσουν σκελετό και να το τοποθετούν κατευθείαν πάνω στο πάτωμα.

Φθηνό και λειτουργικό. Όμως με αυτόν τον τρόπο, το στρώμα σκονίζετε πολύ πιο γρήγορα και καταστρέφεται πολύ πιο εύκολα. Μία λύση λοιπόν, οικονομική και εύκολη είναι η χρήση της παλέτας ως σκελετό. Ανάλογα με το μέγεθος, τοποθετείται παλέτες κάτω από το στρώμα και έχετε ένα μοντέρνο σκελετό, που δεν σας κόστισε καθόλου.

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr