ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ: Νόμιζε ότι ζούσε μέσα σε έναν τέλειο γάμο αλλά όταν έμαθε όμως τι σχεδίαζε η γυναίκα του, πάγωσε!

img

Ένας άντρας από το Middletown του Ohio, ο οποίος νόμιζε ότι η σχέση του με την αποξενωμένη γυναίκα του ήταν κόσμια, έμαθε την σοκαριστική αλήθεια για τις προθέσεις της γυναίκας του, όταν εκείνη συνελήφθη επειδή προσέλαβε έναν πληρωμένο δολοφόνο για να τον σκοτώσει.

Ο Tony Carter σοκαρίστηκε όταν η αστυνομία του αποκάλυψε ότι η γυναίκα του είχε πληρώσει έναν δολοφόνο για να τον σκοτώσει.
Ο 42χρονος πατέρας και η γυναίκα του, Shelly, είχαν χωρίσει μετά από έναν πολυτάραχο γάμο που περιελάμβανε την καταστροφή του αυτοκινήτου του και τον εμπρησμό του αυτοκινήτου της μητέρας του από εκείνη.

«Ήταν εγωκεντρική. Ήταν όλα για την Shelly. Αν τα πράγματα δεν πήγαιναν με τα νερά της, θα έβγαινε από τον δρόμο της για να τα αλλάξει», είπε ο πατέρας του Tony.

H Shelly Carter άρχισε να σχεδιάζει την δολοφονία του άντρα της πέρσι. Ο πληρωμένος δολοφόνος άλλαξε γνώμη, όμως, όταν συνειδητοποίησε ότι μπορεί να βρισκόταν και τα παιδιά του ζευγαριού στο αυτοκίνητο την ώρα της δολοφονίας.

Το σχέδιο ήταν να σκοτωθεί ο Carter σε «αυτοκινητιστικό δυστύχημα» αφότου άφηνε τα παιδιά στο σχολείο.

Η Shelly δεν ανησυχούσε για το αν θα σκοτώνονταν και τα παιδιά της.

«Ήταν στον δρόμο της. Θα έπρεπε να τα φροντίζει, δεν είχε χρόνο να περιποιείται τα παιδιά», είπε ο TJ Carter. Τα αγόρια είναι 7 και 11 χρονών.

Η Shelly Carter συνελήφθη και τελικά παραδέχτηκε ότι σχεδίαζε τον φόνο του συζύγου της, ενώ ο δολοφόνος παραδόθηκε από μόνος του.

Από το φρικτό περιστατικό και μετά ο Carter λέει ότι βασίζεται στον Θεό και επικεντρώνεται στον ρόλο του σαν πατέρας.

«Ο Θεός δεν ήταν έτοιμος να με αφήσει να φύγω. Υπήρχε λόγος που ο τύπος εκείνος παραδόθηκε, πιστεύω», είπε.

Η ιστορία έγινε γρήγορα viral και πολλοί εξέφρασαν την δυσπιστία τους ότι η γυναίκα μπορεί να έπαιρνε μια μικρή μόνο ποινή.

«Ξεπερνά την φαντασία ότι θα μείνει μόνο 8 χρόνια στην φυλακή, ενώ δεν νοιάζεται για το αν πληγώθηκαν τα παιδιά της. Είναι τέρας», σχολίασε κάποιος.