ΧΡΗΣΙΜΑ: Μπορείτε να χρησιμοποιείτε ένα φλιτζάνι για να ακονίσετε τα μαχαίρια σας!

img

Ξέρατε ότι κάποια τρόφιμα όπως η ντομάτα, είναι πολύ πιο δύσκολο να κοπούν όταν το μαχαίρι μας δεν είναι ακονισμένο;

Επειδή χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια, είναι πολύ πιο πιθανό το μαχαίρι να γλιστρήσει και να καταλήξουμε στο νοσοκομείο για ράμματα.

Ακονίστε τα λοιπόν με αυτόν τον πανεύκολο τρόπο, γιατί τα μαχαίρια που δεν είναι ακονισμένα είναι εν τέλει πιο επικίνδυνα!