ΑΝΔΡΑΣ: Αν η κοπέλα σου έχει ΑΥΤΑ τα χαρακτηριστικά τότε δεν πρέπει ποτέ να την αφήσεις να φύγει!

img

12 ιδιαίτερα χαρίσματα που αν έχει μια γυναίκα δείχνουν ότι δεν πρέπει να την διώξεις από κοντά σου.

 

Κάθε τόσο γνωρίζουμε τη γυναίκα των ονείρων μας. Είναι πάντα αναπάντεχο και σχεδόν ποτέ δε βολεύει χρονικά στη ζωή μας, αλλά παρ΄ όλα αυτά εμφανίζεται και την αλλάζει για πάντα.

Οι σχέσεις ανδρών και γυναικών αλλάζουν συνέχεια τις τελευταίες δεκαετίες, αλλά η ουσία της συντροφικότητας παραμένει αναλλοίωτη.

Το να βρεις το άλλο σου μισό είναι ένας κοπιαστικός και δύσκολος στόχος.  Αν είστε αρκετά τυχερός να βρείτε μια γυναίκα που είναι τόσο μοναδική για σας, κρατήστε την με νύχια και με δόντια και μη την αφήσετε ποτέ.

Αν έχει κάποιο από τα παρακάτω 12 χαρακτηριστικά, τότε δε πρέπει να την αφήσετε ποτέ να φύγει:

 

 1. Είναι πιο έξυπνη από σας.

Κάθε άντρας χρειάζεται μια πιο έξυπνη γυναίκα για να τον βοηθάει στη ζωή του. Λένε ότι πίσω από κάθε μεγάλο άντρα κρύβεται μια γυναίκα – δε λένε ψέμματα. Χωρίς μια γυναίκα ένας άντρας γίνεται εγωιστικός. Αν μπει μια γυναίκα στη ζωή του, τότε αυτός ο εγωισμός θα αποκτήσει ένα σκοπό, μια κατεύθυνση και την σοφία για να κρατήσει τα πράγματα στη θέση τους.

 

 1. Είναι όμορφη.

Η ομορφιά είναι υποκειμενική – αν την βρίσκετε απίστευτα όμορφη σύμφωνα με τα γούστα σας, τότε αξίζει να την κρατήσετε. Η ομορφιά είναι κάτι που θαυμάζεται από τότε που η ανθρωπότητα υπάρχει. Δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ντρεπόμαστε αλλά κάτι που πρέπει να εκτιμάμε.

 

 1. Είναι ευγενική και σας φροντίζει.

Οι καλοί άνθρωποι είναι ευγενικοί. Αν δεν είναι ευγενική, τότε δεν αξίζει μια θέση στη ζωή σας. Ως γυναίκα, το να φροντίζει τους άλλους είναι εξίσου σημαντικό. Σε κάποιες σχέσεις ο άντρας φροντίζει τη γυναίκα. Αν θέλετε κάποτε να αποκτήσετε παιδιά τότε πρέπει να είστε σίγουρος ότι θα βρείτε μια γυναίκα που θέλει το ίδιο.

 

 1. Είναι ζωηρή

Η ζωή μπορεί να γίνει κάποιες φορές μονότονη και βαρετή. Το να έχετε μια γυναίκα που έχει ζωντάνια, ενέργεια και διψάει για περιπέτεια, θα τονώσει τη ζωή σας και θα σας κάνει πιο ευτυχισμένο.

 

 1. Σας αγαπάει ολόψυχα.

Αυτό είναι σίγουρα το καλύτερο χαρακτηριστικό που θα έχει μια γυναίκα. Οι γυναίκες έχουν την ικανότητα να αφιερώνουν ολοκληρωτικά τον εαυτό τους στο άτομο που αγαπούν. Αν βρείτε μια γυναίκα που πραγματικά σας αγαπάει τότε βρήκατε το καλύτερο δώρο στον κόσμο.

 

 1. Είναι πρόθυμη να κάνει συμβιβασμούς.

Οι άνθρωποι είναι πεισματάρηδες – τόσο άντρες όσο και γυναίκες. Δεν είμαστε ανοιχτοί σε αλλαγές ειδικά όταν δεν είναι απαραίτητες να γίνουν. Ωστόσο, οι σχέσεις απαιτούν συμβιβασμούς και υποχωρήσεις. Αν βρείτε μια γυναίκα που συμβιβάζεται σε δύσκολες καταστάσεις, τότε πρέπει και εσείς να κάνετε το ίδιο για να δουλέψει αρμονικά η σχέση.

3

 1. Σας κάνει να νιώθετε άνετα.

Αν είστε ερωτευμένος, όταν είστε μαζί της νιώθετε σαν να βρίσκεστε στο αγαπημένο σας μέρος, στο σπίτι σας, για πρώτη φορά στη ζωή σας. Ξέρετε ότι εκεί πρέπει να είστε και πουθενά αλλού στον κόσμο.

 

 1. Χαίρεται να σας το λέει όταν είστε λάθος.

Κάθε άντρας χρειάζεται μια γυναίκα που θα σας ξαναβάζει στον ίσιο δρόμο όταν παίρνετε λάθος αποφάσεις και κάνετε χαζά πράγματα.

 

 1. Είναι δυνατή αλλά ταυτόχρονα θηλυκή.

Μια δυνατή γυναίκα είναι ό,τι χρειάζεται κάθε άντρας. Η δύναμη ωστόσο δε σημαίνει ότι γυναίκα δε μπορεί να κρατάει την θηλυκότητα της. Τα δύο δεν αποκλείουν το άλλο, ίσα ίσα το ένα συμπληρώνει το άλλο.

 

 1. Είναι παθιασμένη.

Μια ζωή γεμάτη μονάχα πάθος είναι κάτι σχεδόν αδύνατο. Το πάθος υπάρχει ανάμεσα σε δύο άτομα, και είναι κάτι που πρέπει να συντηρηθεί. Αν η αγαπημένη σας είναι γεμάτη πάθος για σας, τότε αξίζει να την κρατήσετε.

 

 1. Είναι ανεξάρτητη

Μια ανεξάρτητη γυναίκα, οικονομικά και ως προσωπικότητα, δε θα σας καταπιέζει όταν θέλει να αγοράσει κάτι ούτε θα σας πιέσει να της κάνετε κάποιο χατίρι ή καπρίτσιο. Έχει μάθει να κάνει πράγματα μόνη της και δε θέλει να εξαρτάται από κανέναν, παρά μόνο όταν είναι μεγάλη ανάγκη.

 

 1. Σημαίνει τα πάντα για σας.

Μερικές φορές αγαπάμε ένα πρόσωπο τόσο πολύ που δε ξέρουμε ακριβώς το λόγο. Αν την αγαπάτε και δε μπορείτε να φανταστείτε τη ζωή σας χωρίς αυτήν, τότε μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να την χάσετε.  Πολλές φορές δε συνειδητοποιούμε τι σημαίνει ο άλλος για μας μέχρι να τον χάσουμε. Πάντα νομίζουμε ότι θα υπάρχει και άλλη ευκαιρία. Είναι πιθανό να τα ξαναβρείτε, αλλά από την άλλη υπάρχει και η πιθανότητα μη επανασύνδεσης και να την χάσετε για πάντα. Για αυτό μη το ρισκάρετε.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr