ΑΝΔΡΑΣ: Άντρες ΠΡΟΣΟΧΗ! Αυτά είναι τα πράγματα που μισούν οι γυναίκες στο κρεβάτι! 

img

Πράγματα που κάνουν οι άντρες στο κρεβάτι αλλά οι γυναίκες μισούν.

Υπάρχουν κάποια πράγματα που μισώ πολύ στο κρεβάτι… Έτσι, χαζεύοντας στο Reddit αυτή τη βδομάδα χάρηκα όταν είδα μια στήλη από άλλες γυναίκες και τα παράπονα τους.

Λοιπόν, αγόρια, κρατήστε σημειώσεις. Στην παρακάτω λίστα θα βρείτε πράγματα που ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ.

00

Έγκαυμα λόγω τριβής

Θα ξεκινήσω με το προσωπικό μου νούμερο ένα παράπονο… Ξέρω ότι είναι πολύ συναρπαστικό όταν βρίσκετε την Kλειτoρiδα, σχεδόν αξίζει χειροκρότημα! Αλλά όταν φτάσετε εκεί, σας παρακαλώ, μην της επιτίθεστε σαν να προσπαθείτε να προκαλέσετε έγκαυμα με την τριβή. Οπλιστείτε με θάρρος. Ξεκινήστε αργά. Να θυμάστε ότι είναι το πιο ευαίσθητο σημείο του σώματος και πρέπει να του συμπεριφέρεστε με φροντίδα. Αν έχετε αμφιβολίες, γλείψτε τη, είναι δύσκολο να κάνετε λάθος έτσι..

Κάντε λίγο φασαρία!

2

Σίγουρα περιμένετε από μας τα κορίτσια να κάνουμε φασαρία στο κρεβάτι. Ε λοιπόν, μαντέψτε, το ίδιο πρέπει να ισχύει και για τα αγόρια. Υπάρχει κάτι τρομαχτικό με το να έχεις έναν άντρα να χτυπιέται από πάνω σου, χωρίς να ακούγεται τίποτα! Είναι σίγουρα ερεθιστικό όταν τα αγόρια εκφράζουν με ήχο την ευχαρίστησή τους. Είναι ένα σημάδι ότι κάτι κάνουμε σωστά! Μην ντρέπεστε.

Δάχτυλα μέσα-έξω

Είναι o,τι χειρότερο. Μην το κάνετε ποτέ.. Ποτέ όμως! Τα δάχτυλα σας δεν είναι πέos. 3 σκληρά δάχτυλα να στριμώχνονται μέσα-έξω σε ένα τόσο μικρό χώρο.. ΠΟΝΑΕΙ! Και δεν είναι καθόλου ευχάριστο! Να θυμάστε ότι τα δάχτυλα είναι ευλύγιστα, χαϊδέψτε απαλά, με μικρούς κύκλους στην κορυφή του κόλπου. Αυτό πιάνε σε μένα, βασικά.

19

«Επανειλημμένες ερωτήσεις για το πόσες φορές τελειώσαμε ενώ δεν έχουν περάσει ούτε 20 δευτερόλεπτα από τη διείσδυση»

Σοβαρά, παιδιά, δεν δουλεύει έτσι. Δεν μπορείτε να το χώνετε μέσα για λίγο και να σκέφτεστε ότι θα τελειώσουμε έτσι απλά. Όλα έχουν να κάνουν με το να βρείτε το ρυθμό και να τον κρατήσετε. Ξεκινήστε αργά, και φτάστε το σε ένα σημείο που αρχίζει να δείχνει πως της αρέσει. Συνεχίστε έτσι, μην πάτε πιο γρήγορα. Αν το θέλει, θα σας το πει. Πιστέψτε με.

«Όταν το πάτε για πpωκτικo χωρίς να ρωτήσετε»

Πρέπει να πω κάτι άλλο; Όχι.

Υπάρχουν πάνω από 200 σχόλια στο Reddit! Τα σώματα των γυναικών είναι περίπλοκα, αλλά αν μείνετε στα απλά βήματα που διαβάσατε παραπάνω θα φτάσετε στο στόχο σας. Καλή διασκέδαση!


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr