ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ: Ο Raymond Crowe ρίχνει φως στην σκηνή του κουκλοθέατρου κρατήστε τα μάτια σας στα χέρια του μωρού!

img

Αν δεν γνωρίζετε τον Raymond Crowe, ήρθε η ώρα να τον μάθετε. Ο Αυστραλός θα σας τρελάνει με μια εμφάνιση που θεωρήθηκε ευφυής και εντυπωσιακή. Εγγυώμαι ότι δεν έχετε ξαναδεί κάτι τέτοιο.

Το 2007, ο Raymond κατέκτησε τη σκηνή στο Royal Variety Performance μπροστά στη Βασίλισσα. Ξεκινά την παράστασή του λέγοντας ότι είναι κάτι από την παιδική ηλικία όλων, ανεξαρτήτως καταγωγής. Είναι επίσης ένα νούμερο, που σύμφωνα με τον Raymond, απαιτεί μόνο 4 πράγματα: λίγη ατμόσφαιρα, μια οθόνη, ένα φως, και τους «10 καλά εκπαιδευμένους ηθοποιούς του». Μετά δίνει μια καταπληκτική παράσταση κουκλοθέατρου, καθώς ακούγεται το «What a Wonderful World».

Βάζοντας τα δάχτυλά του μπροστά από ένα μεγάλο προβολέα, ο Raymond χρησιμοποιεί τα χέρια του για να απεικονίσει τον Louis Armstrong ενώ τραγουδά – μετά τα μεταμορφώνει σε λαγό, κύκνο, ένα ηλικιωμένο άντρα, και το πιο απίθανο, το χέρι ενός μωρού που αρπάζει το δάχτυλο του πατέρα του. Το αποτέλεσμα είναι μια εκπληκτική χορογραφία που είναι αστεία και παράλληλα συγκινητική.

Από τότε που το βίντεο ανέβηκε στο YouTube, η πανέμορφη παράσταση του Raymond Crowe κερδίζει θεατές σε όλο τον κόσμο. Πιστέψτε με, δε θέλετε να το χάσετε!