ΑΝΔΡΑΣ: 6 σημάδια που δείχνουν ότι ο σύντροφός σας έχει… σοβαρά ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ!

img

Δεν σέβονται τα όριά σας

Κοινό σύμπτωμα ενός κοινωνιοπαθή είναι η περιφρόνηση του προσωπικού χώρου και των συναισθήματων των άλλων. Μπορεί να ήσασταν ξεκάθαροι από την αρχή και να θέσατε τα όριά σας, αλλά λόγω της κατάστασής τους δεν μπορούν να κατανοήσουν πραγματικά τις επιπτώσεις που έχουν οι πράξεις τους πάνω σας.

Μπορούν να είναι τρομακτικά επιθετικοί

Σπάνια τους απασχολούν τα συναισθήματα των άλλων, πράγμα που συχνά τους οδηγεί στο να είναι βίαιοι και μερικές φορές τρομακτικά επιθετικοί.

Σας χειραγωγούνται

Η χειραγώγηση δεν είναι σύνηθες σύμπτωμα, αλλά σίγουρα μπορεί να συμβεί. Δεν τους ενδιαφέρει το πως οι ενέργειές τους μπορεί να επηρεάσουν τους άλλους και έχουν την τάση να κάνουν τα πράγματα με έναν τρόπο σπασμωδικό και χωρίς καμία τύψη.

Δεν νιώθετε ότι σας αγαπάνε

Μερικοί κοινωνιοπαθείς δεν έχουν την ικανότητα να αγαπήσουν και γενικά να αισθανθούν φυσιολογικά ανθρώπινα συναισθήματα. Ως αποτέλεσμα, πολλές από τις σχέσεις τους είναι δυσλειτουργικές.

Λένε ψέματα

Οι κοινωνιοπαθείς δεν αισθάνονται άσχημα όταν έχουν κάνει κάτι επιβλαβές, όπως το να λένε ψέματα. Για το λόγο αυτό, συνήθως δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τα ψέματα, όχι μόνο προς εσάς, αλλά ακόμη και προς τον ίδιο τους τον εαυτό!

Σας κρατάνε μακριά από τους ανθρώπους που αγαπάτε

Ένας κοινωνιοπαθής που σας χειραγωγείται θα προσπαθήσει να σας κάνει να νιώσετε ενοχές αν περνάτε χρόνο με τα άτομα που αγαπάτε ή αν έχετε ασχολίες που δεν τον/ην συμπεριλαμβάνουν. Θα σας κατηγορούν για εγκατάλειψη ή ακόμη χειρότερα.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr