ΧΟΡΟΣ: 16 παγοδρόμοι σχηματίζουν 4 σειρές. Όταν ξεκινάει η μουσική; Κρατήστε τα μάτια σας στα πόδια τους…

img

Το ice skating δεν είναι για όλους, αλλά μια παράσταση σαν αυτή θα κάνει ακόμα και τους πιο δύσκολους να μείνουν με ανοιχτό το στόμα.

Με αυτό το χορευτικό κέρδισε η ομάδα Nexxice του Καναδά το χρυσό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Συγχρονισμένης Παγοδρομίας 2015.

Οι παγοδρόμοι χορεύουν στους ρυθμούς του «Mud», από τους Road Hammers. Πρέπει να παραδεχτώ ότι αν και λατρεύουμε τις φανταχτερές, γεμάτες χάρη χορογραφίες που συνήθως βλέπουμε, το πρωτότυπο αυτό στυλ των Nexxice είναι απίστευτα αναζωογονητικό.

Η ομάδα άφησε τις παραδοσιακές στολές, για μαύρες απλές φούστες και κολάν. Άλλαξαν τις κοινότυπες μπαλάντες για μια πιο rock and roll χορεγραφία.

Μην με παρεξηγείτε, οι παγοδρόμοι είναι απολύτως κομψοί, γεμάτοι χάρη και έχουν άνεση στα πόδια, αλλά μπορείτε να δείτε κ μόνοι σας ότι δεν παίρνουν τον εαυτό τους υπερβολικά στα σοβαρά.

«Είναι μια σουρεαλιστική εμπειρία για το κοινό» είπε η παγοδρόμος Lee Chandler. «Στο τέλος, μας ανέβασαν πραγματικά. Αυτό το πρόγραμμα το προβάρουμε από το Σεπτέμβρη, αλλά τα κορίτσια σήμερα μαζεύτηκαν και το έκαναν καλύτερα από ποτέ.»

Αυτή είναι η πρώτη φορά από το 2009 που κερδίζει ομάδα από τον Καναδά, και το αξίζει.

Δείτε το απίστευτο χορευτικό και ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ το στους φίλους σας, αν έχετε μείνει κ εσείς!


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr