ΓΙΟΡΤΕΣ: Τυλίγει ένα Αβγό σε Αλουμινόχαρτο. Όταν δείτε το τελικό Αποτέλεσμα, Θα θέλετε να το Φάτε!

img

Το Πάσχα πλησιάζει και μαζί του και μια αγαπημένη μας παράδοση: το βάψιμο των αβγών. Φέτος μπορείτε να πάτε τη διακόσμηση των αβγών σας ένα βήμα παρακάτω δοκιμάζοντας μία από τις παρακάτω ιδέες, χρησιμοποιώντας καθημερινά αντικείμενα που σίγουρα έχετε στο σπίτι σας.

1. Κάντε σχέδια στα αβγά σας με έναν απλό μαρκαδόρο.
3

4

2. Τυλίξτε ένα λαστιχάκι γύρω από ένα αβγό πριν το βάλετε μέσα στη βαφή και σίγουρα θα ξεχωρίσει. Μάθετε περισσότερα εδώ.

5

6

3. Χρησιμοποιήστε τσόφλια αβγών που είχατε βάψει για να φτιάξετε ένα όμορφο μωσαϊκό. Θα χρειαστείτε μόνο τα τσόφλια, κόλλα mod podge και ένα πινέλο. Βρείτε πλήρεις οδηγίες εδώ.

7

8

9

4. Διακοσμήστε τα αβγά σας με κόλλα σιλικόνης. Μόλις στεγνώσει, ρίξτε τα στη βαφή για 10 λεπτά. Στη συνέχεια βγάλτε την κόλλα και θα έχετε ένα όμορφο σχέδιο στο αβγό σας. Δείτε λεπτομέρειες εδώ.

10

11

12

5. Διακοσμήστε εύκολα τα αβγά σας με washi tape, μια καλή εναλλακτική σε περίπτωση που σας έχουν τελειώσει οι βαφές.

14

6. Τυλίξτε ένα αβγό με αλουμινόχαρτο και πιέστε το έτσι ώστε να γίνει η επιφάνεια του λεία. Προσοχή, μην το πιέσετε πολύ, γιατί μπορεί να σπάσει. Μόλις λειάνετε την επιφάνεια, μπορείτε να κάνετε διάφορα σχέδια με ακρυλικά χρώματα.

15

16

17

7. Βάψτε τα αβγά σας με αφρό ξυρίσματος: Βάλτε σε ένα δοχείο αφρό και 2-3 διαφορετικά χρώματα ζαχαροπλαστικής. Βάλτε μέσα ένα αβγό και κυλήστε το από τη μία ως την άλλη άκρη μέχρι να καλυφθεί τελείως.

Μετά βάλτε το σε ένα κομμάτι χαρτόνι για να απορροφήσει το χρώμα για 5-10 λεπτά και καθαρίστε το με μία πετσέτα για να δείτε το σχέδιο που δημιουργήθηκε.

18

19

8. Ρίξτε σε μια κούπα με νερό διάφορα χρώματα μανό και στη συνέχεια βουτήξτε μέσα το αβγό. Προσοχή, φορέστε γάντια για να μην λερώσετε τα χέρια σας. Στη συνέχεια αφήστε το να στεγνώσει. Δείτε περισσότερα εδώ.

20

21

Αυτά τα πασχαλινά σχέδια είναι μοναδικά! Δοκιμάστε κι εσείς ένα από αυτά φέτος!


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr