ΑΝΔΡΑΣ: «Είμαι 5 χρόνια Παντρεμένος, αλλά συνεχίζω να βγαίνω Ραντεβού με μια Γυναίκα…» Η Εξομολόγηση που θα σας Βάλει σε Σκέψεις.

img

“Θέλω να εξομολογηθώ κάτι: Βγαίνω με μια γυναίκα, αλλά είμαι και παντρεμένος.”

“Είναι απίστευτη. Είναι όμορφη, έξυπνη και δυνατή. Μου αρέσει να πηγαίνω μαζί της σε καφέ, σινεμά, εκθέσεις. Μου αρέσει να της λέω ότι είναι πανέμορφη. Δεν θυμάμαι την τελευταία φορά που έμεινα θυμωμένος μαζί της για πάνω από 5 λεπτά. Όσο άσχημη μέρα και να είχα, το χαμόγελο της πάντα με ανεβάζει. Μερικές φορές οργανώνει εκπλήξεις για μένα. Δεν περνά μέρα που να μην νιώσω ευτυχισμένος που την γνώρισα και που είναι μόνο δική μου.”

“Δοκιμάστε το κι εσείς. Θα δείτε την ζωή σας να αλλάζει προς το καλύτερο. Α, δεν σας είπα ότι η γυναίκα με την οποία βγαίνω είναι η γυναίκα μου; Τι, νομίζατε ότι ήταν κάποια άλλη;”
“Αν είστε παντρεμένοι, αυτό δεν σημαίνει ότι η ζωή σας έχει τελειώσει. Θέλω να συνεχίσω να βγαίνω ραντεβού με την γυναίκα μου. Η επιθυμία να την κάνω ευτυχισμένη δεν εξαφανίστηκε απλά και μόνο επειδή μου είπε το “Ναι”.”

“Συχνά παρατηρώ ότι οι σχέσεις αρχίζουν να διαλύονται επειδή και οι δύο πλευρές σταματούν να προσπαθούν να καταλάβουν και να γνωρίσουν τον άλλο καλύτερα, όπως έκαναν στην αρχή. Αλλά αν συνεχίσετε να βγαίνετε ραντεβού, θα μαθαίνετε κάτι καινούριο για τον/την σύντροφο σας κάθε φορά. Γιατί να σταματήσετε τα ραντεβού; Δεν πρέπει να τα σταματήσετε ποτέ!”

“Αυτή η σπίθα, οι πεταλούδες που νιώθατε στο στομάχι όταν βγήκατε το πρώτο ραντεβού σας μπορεί να μην εμφανιστούν ξανά για τα επόμενο δύο χρόνια. Αλλά από μέρα σε μέρα, πρέπει να συμπεριφέρεστε σαν να έχετε μόλις γνωριστεί – τότε και οι δυο θα παρατηρήσετε μεγάλες αλλαγές στη σχέση σας.”

“Η επικοινωνία και το συνεχές ενδιαφέρον για τον άλλο είναι το κλειδί για μια επιτυχημένη σχέση. Κανείς δεν θέλει να είναι με κάποιον που δεν του δείχνει ενδιαφέρον.”

“Προτείνω να μην σταματήσετε να προτείνετε στην γυναίκα σας να βγαίνετε ραντεβού. Οι ρομαντικές βραδιές σας δεν πρέπει να τελειώσουν όταν της φορέσετε το δαχτυλίδι στο χέρι.”


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr