ΖΩΑ: Έκοψαν το λαιμό του ζώου και πήραν μια μεταλλική ράβδο. Για ποιο λόγο; Δε θα αγοράσετε ποτέ ξανά αυτά τα προϊόντα

img

Προειδοποίηση: Το παρακάτω το βίντεο περιέχει σκληρές εικόνες με βασανισμό ζώων.

Η οργάνωση υπέρ της προστασίας των ζώων PETA για πολλά χρόνια καταγγέλλει το βασανισμό των κροκόδειλων σε μια φάρμα εκτροφής στο Βιετνάμ. Ένα συγκλονιστικό βίντεο δείχνει την ωμή βαρβαρότητα που δέχονται αυτά τα πλάσματα, τα οποία μπορεί να φοβόμαστε στην άγρια φύση, αλλά που ζουν σε αυτή τη φάρμα αβοήθητα σε καθεστώς αιχμαλωσίας.

Αν θέλετε να βοηθήσετε να σταματήσουν αυτά τα βασανιστήρια αυτών των κροκοδείλων (και πολλών άλλων ζώων), μπορείτε να υποστηρίξετε την PETA, γράφοντας ένα γράμμα προς τον Bernard Arnault . Είναι ο κύριος μέτοχος των οίκων μόδας Christian Dior και Louis Vuitton, οι οποίες είναι υπεύθυνες για ένα μεγάλο μέρος της ζήτησης για δέρμα κροκοδείλου. Είναι επομένως ο αρμόδιος που μπορεί να απαιτήσει από τις εταιρείες του να παύσουν τη ζήτηση του δέρματος κροκοδείλου και να αντιμετωπίζονται τόσο βάναυσα.

Αλλά το πιο σημαντικό είναι να σκεφτούμε, από που προέρχονται τα προϊόντα μας, πώς κατασκευάζονται, και ποιοι άνθρωποι ή ζώα μπορεί να δέχονται κακομεταχείριση για να πάρουμε το τελικό προϊόν.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr