ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Φωτογραφίες Γυναικών με Μυς που Καταρρίπτουν κάθε Στερεότυπο!

img

Το Elle της Ινδίας φέτος τον Μάιο παρουσιάζει μυώδεις γυναίκες που έχουν χτίσει τα σώματα τους και έχουν πετάξει κάθε θηλυκό στερεότυπο από το παράθυρο.

viraltopnews.gr

Bani J, 28, ηθοποιός

viraltopnews.gr

«Λατρεύω την εμφάνιση μου, δεν έχει νόημα να μου λένε να σταματήσω. Το σώμα σας μπορεί να καταφέρει τόσα πολλά, αν απλά διώξετε τις αμφιβολίες και συγκεντρωθείτε.»

Nilparna Sen, 23, γυμνάστρια και διευθύντρια γυμναστηρίου

viraltopnews.gr

«Δεν νομίζω ότι ένας κανονικός άνθρωπος μπορεί να νιώσει τόσο ζωντανός όσο εγώ. Το χρωστάω στο σώμα μου να είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου.»

Ayesha Billimoria, 29, αθλήτρια στίβου και γυμνάστρια

viraltopnews.gr

«Η γυμναστική έχει αρχίσει να αφορά μόνο την ωραία εμφάνιση και τους μαραθώνιους. Αλλά πρέπει να μπορείς να τεντώνεσαι, να πηδάς και να τρέχεις για να είσαι γυμνασμένος.»

Natasha Noel, 23, γυμνάστρια γιόγκα

viraltopnews.gr

«Έχω τις καμπύλες μου, το στήθoς και τους γοφούς μου και είμαι ακόμα γυναίκα – απλά πολύ δυνατή.»

Shweta Sakharkar, 25, μοντέλο bodybuilding με μπικίνι

viraltopnews.gr

«Έχω μάθει στον εαυτό μου να χτίζει ένα νοητό τείχος ενάντια στα περίεργα μηνύματα στο Facebook και τις προκλήσεις για πάλη που εμφανίζονται μπροστά μου.»

Navreet Josan, 30, μακιγιέζ

viraltopnews.gr

«Είμαι πολύ περήφανη για το σώμα μου. Το πώς είναι η εμφάνιση μου σε ένα διαγωνισμό – τα μαλλιά μου, οι μύες μου – όλα είναι απλά τέλεια.»

Rashi Chowdhary, 31, διατροφολόγος

viraltopnews.gr

«Ο άντρας μου είπε μια φορά ότι οι ώμοι μου μοιάζουν με αντρικούς, αλλά όταν προπονείσαι έτσι μαθαίνεις να είσαι περήφανος για τον εαυτό σου.»


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr