ΖΕΥΓΑΡΙΑ: Feng Shui για ζευγάρια: Πώς να ενισχύσετε την αγάπη σας

img

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το Feng Shui για την αγάπη, το γάμο και τις σχέσεις;

Η απάντηση είναι «ναι»!!!
Πώς λοιπόν προσελκύουμε την αγάπη με το Feng Shui;

Το πρώτο βήμα για αυτό είναι η καθαριότητα και η τάξη στο δωμάτιο και από κάτω από το κρεβάτι, τους τοίχους, τις ντουλάπες, κλπ. Καθαρίστε το, από όλα τα πράγματα που δεν χρησιμοποιείτε συχνά. Μην κάνετε την κρεβατοκάμαρά σας αποθήκη για περιττά ή ανεπιθύμητα πράγματα.

Βρείτε την νοτιοδυτική πλευρά του δωματίου και φροντίστε να είναι φωτισμένη και καθαρή. Τοποθετήστε σε αυτήν την πλευρά κάτι που σας θυμίζει αγάπη. Μια φωτογραφία που είστε αγκαλιά, πουλιά, ένα ρομαντικό τοπίο.

Η τοποθέτηση του κρεβατιού δεν πρέπει να είναι σε ευθεία γραμμή με την πόρτα του δωματίου. Ωστόσο, ένα κρεβάτι μπορεί να τοποθετηθεί διαγωνίως απέναντι στην πόρτα.
Επίσης βεβαιωθείτε ότι δεν είναι ακριβώς κάτω από δοκάρια ή κολόνα. Αν βρίσκεται σε τέτοια θέση καλό είναι να συμβουλευτείτε έναν ειδικό.

Τα ζευγάρια, επίσης, δεν θα πρέπει να κοιμούνται σε 2 μονά κρεβάτια ενωμένα ή 2 μονά στρώματα τοποθετημένα μαζί ή να σκεπάζονται με δυο μονά σεντόνια ή παπλώματα.

Αυξήστε το πάθος στη σχέση σας με τη χρήση του στοιχείου της φωτιάς στο δωμάτιο, χρησιμοποιώντας το κόκκινο χρώμα σε κουρτίνες ή σεντόνια.
Ωστόσο, μην το παρακάνετε.

Χρησιμοποιήστε σύμβολα αγάπης ζευγάρια σε εικόνες ή γλυπτά.

Επίσης, μην έχετε την τηλεόραση και τον υπολογιστή στο δωμάτιο.
Αν θέλετε ένα μπουντουάρ στην κρεβατοκάμαρα μπορείτε να το κρατήσετε, αλλά βεβαιωθείτε ότι δεν αντικατοπτρίζει άμεσα το κρεβάτι, ο καθρέφτης του.

Αποφύγετε τα σύμβολα με νερό στο δωμάτιο συμπεριλαμβανομένων ενυδρείων, σιντριβανιών ή εικόνες από καταρράκτες κλπ.

Αποφύγετε τη διακόσμηση του υπνοδωματίου με φυτά σε γλάστρες ή τεχνητά ή φρέσκα λουλούδια.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr