ΖΕΥΓΑΡΙΑ: 5+1 Αδιαμφισβήτητα Σημάδια που δείχνουν ότι έχεις βρει τον Ιδανικό Άντρα για Σένα. Δώσε Βάση στο #4!

img

Λίγες καταστάσεις αποκαλύπτουν την πραγματική φύση ενός ατόμου. Ο καλύτερος τρόπος για να αναγνωρίσετε έναν «καλό άντρα» είναι να ψάξετε τον τρόπο που αντιμετωπίζει τη σύντροφό του σε διάφορες φάσεις στη σχέση τους. Τα παρακάτω στοιχεία, τα μοιράζονται όλοι οι καλοί άντρες.

#1 – Δεν είναι ποτέ καταχρηστικός

viraltopnews.gr

Ένας καλός άντρας ποτέ δεν καταφεύγει στη βία για κανένα λόγο, εκτός από την αυτοάμυνα. Ακόμα και σε έντονες λογομαχίες, προτιμά να απομακρυνθεί, παρά να απειλήσει με σωματική βία. Γιατί; Επειδή γνωρίζει ότι η άσκηση βίας δεν δικαιολογείται ποτέ. A

#2 – Είναι υποστηρικτικός

Ένας καλός άντρας στηρίζει τη σύντροφό του συναισθηματικά, ακόμα και όταν δεν κατανοεί πλήρως τους στόχους τους. Αν αυτοί οι στόχοι οδηγούν στην ευτυχία της συντρόφου του, δε θα έχει πρόβλημα να σταθεί δίπλα της.

#3 – Κάνει τη σύντροφό του να αισθανθεί ασφαλής

viraltopnews.gr

Αν και οι κοινωνικές προσδοκίες και οι ρόλοι έχουν αλλάξει αρκετά τις τελευταίες δεκαετίες, η προστασία και η ασφάλεια είναι μια θεμελιώδης αξία ενός άντρα μέσα σε μια σχέση. Ένας καλός άντρας το αναγνωρίζει αυτό και είναι πάντα έτοιμος να υπερασπιστεί τη σύντροφό του και να της προσφέρει ασφάλεια.

#4 – Είναι ειλικρινής

Ένας καλός άντρας δε θα απατήσει ποτέ. Ομοίως, δε θα πει ψέμματα ή δε θα κλέψει τη σύντροφό του ή οποιονδήποτε. Πιθανόν κάποιος να του τα χει κάνει όλα αυτά στο παρελθόν και γνωρίζει πόσο πονάνε, και δε θέλει να υποβάλλει κάποιον άλλον σε αυτή τη θέση.

#5 – Δεν είναι εγωιστής

viraltopnews.gr

Κάποιοι άντρες φαίνονται μη εγωιστές, καθώς έχουν έλλειψη αυτοπεποίθησης και νιώθουν την ανάγκη να «δωροδοκήσουν» τις γυναίκες με δώρα και χάρες. Ένας καλός άντρας είναι ικανός να ικανός να διατηρήσει την ανιδιοτέλειά του, ακόμα και αν έχει πλήρη αυτοπεποίθηση ότι μπορεί να κρατήσει τη σύντροφό του.

#6 – Κάνει τη σύντροφό του να αισθανθεί καλά στη σχέση τους

Ένας καλός άντρας κάνει τα πάντα για να νιώσει η σύντροφός του ξεχωριστή. Γνωρίζει ότι η σύντροφός του έρχεται καθημερινά σε επαφή με καταχρηστικά, μη υποστηρικτικά και ανειλικρινή άτομα. Στόχος του είναι να δείξει στη σύντροφό του ότι αξίζει και ότι υπάρχει καλοσύνη στον κόσμο.

Το βίντεο που ακολουθεί δίνει περισσότερες πληροφορίες για τα σημάδια του καλού άντρα: 


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr