ΑΝΔΡΑΣ: Δάσκαλος Πολεμικών Τεχνών βλέπει ξαφνικά έναν Μαθητή του να Κλαίει. Τότε συνειδητοποιεί την Σοκαριστική Αλήθεια…

img

Ο Wislon είναι ο ιδρυτής της «Σπηλιάς του Άντουλαμ» (The cave of Adullam), μία ομάδας πίστης από το Ντιτρόιτ όπου διδάσκει σε νεαρούς άντρες και αγόρια την πρακτική του Musar Ru. Το Musar Ru συνδυάζει διάφορες πολεμικές τέχνες με τον διαλογισμό και βοηθάει τον ασκούμενο να έχει τον έλεγχο των συναισθημάτων του με θετικό τρόπο.

Κατά τη διάρκεια μιας ειδικής άσκησης, ο 9χρονος Bruce άρχισε να κλαίει καθώς προσπαθούσε να σπάσει ένα κομμάτι ξύλο με τα χέρια του. Η ομάδα αποφάσισε να μοιραστεί το βίντεο ώστε να ενθαρρύνει όλους μας, όχι μόνο να αφήνουμε τους γιους μας να κλαίνε, αλλά το πιο σημαντικό, να τους καθοδηγούμε στις δύσκολες και έντονα συναισθηματικές στιγμές.

Το βίντεο έχει φτάσει σχεδόν τις 1 εκατομμύριο προβολές από την ημέρα που ανέβηκε, στις 26 Ιουλίου το 2016.

«Ξέρεις πως θα υπάρξουν δύσκολα πράγματα που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις στη ζωή σου;» ρώτησε ο δάσκαλος τον Bruce, «προπονώντας» τον μέσα από τα συναισθήματά του και υπενθυμίζοντάς του ότι μερικές προκλήσεις θα χρειαστούν ακόμη και δάκρυα.

Είναι σημαντικό τα αγόρια και οι άντρες να γίνουν καλύτεροι στο να καταλαβαίνουν τις σκέψεις τους και τα αισθήματά τους και να τα εκφράζουν με έναν υγιή τρόπο.

«Αυτό που βιώνουμε είναι μια γενιά αγοριών που τους μεγαλώνουν οι πατεράδες τους με τον τρόπο που είχαν ανατραφεί και οι ίδιοι, με μία λάθος αντίληψη του ανδρισμού«, δηλώνει ο Wilson και προσθέτει: «Είναι επιτακτικό, εμείς οι πατεράδες να μη μεγαλώσουμε τους γιους μας με το τρόπο που μεγαλώσαν εμάς.»

Δυστυχώς όμως, η πλειοψηφία της κοινωνίας δεν συμβαδίζει με την διδασκαλία του Wilson. Πολύ συχνά, οι άντρες δεν ενθαρρύνονται να εκφράζουν τον εαυτό τους, ή ακόμα τους έχουν μάθει να καταστέλλουν την ανάγκη τους να ανοιχτούν. Έρευνες δείχνουν πως αυτό είναι θέμα κουλτούρας, που υποστηρίζει αυτή την άσχημη συνήθεια, παρά μία φυσική συμπεριφορά.

Ευτυχώς, o Bruce πήρε μερικές βαθιές ανάσες, «χώνεψε» αυτά που του έμαθε ο δάσκαλός του και συνέχισε την άσκησή του, σπάζοντας το ξύλο με άνεση.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr