ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 10 τροφες για να μειώσετε τα παχάκια και το λίπος της κοιλιάς.

img

Έχει τεκμηριωθεί ότι το υπερβολικό βάρος και το λίπος βάζει σε κίνδυνο την υγεία σας. Ιστορικά, οι άνδρες έχουν υψηλότερο κίνδυνο για καρδιακή νόσο, λόγω της τάσης τους να συσσωρεύουν λίπος στην περιοχή της κοιλιάς. Ωστόσο, οι γυναίκες που έχουν περίσσεια λίπους στην κοιλιά, βρίσκονται σε εξίσου μεγάλο κίνδυνο για ασθένειες που προέρχονται από το περιττό λίπος της κοιλιάς.

Το βίντεο που πρόκειται να παρακολουθήσετε παρακάτω, προσφέρει 10 επιστημονικά τεκμηριωμένες θεραπείες, για την αφαίρεση του λίπους της κοιλιάς και την επίτευξη ενός επίπεδου στομαχιού, με την πάροδο του χρόνου. Οι γυναίκες αγωνίζονται επίσης με τα πλαϊνά παχάκια,τα λεγόμενα »λαβές τις αγάπης». Ενώ η άσκηση είναι χρήσιμη για την τόνωση και την καύση θερμίδων, η διατροφή και ορισμένοι συνδυασμοί λαχανικών, χυμών και άλλων τροφίμων αποβάλουν τις τοξίνες και καθαρίζουν το λίπος πιο αποτελεσματικά.

ΛΕΜΟΝΟΧΥΜΟΣ

Αναμιγνύεται με χλιαρό νερό,βοηθά την πέψη και βελτιώνει την κίνηση των εντέρων. Επειδή το λεμόνι ενισχύει το μεταβολισμό σας, έχει ισχυρή ικανότητα να μειώσει το λίπος της κοιλιάς. Το μέλι μπορεί να προστεθεί σε αυτό το μείγμα.Τις ακριβείς αναλογίες θα δείτε στο βίντεο.

ΛΑΧΑΝΟ

Βοηθά στην αφαίρεση των τοξινών με στόχο το λίπος της κοιλιάς. Η αφαίρεση των τοξινών είναι το πρώτο βήμα στην αφαίρεση λίπους της κοιλιάς, καθώς οι τοξίνες επιτρέπουν στο λίπος να εγκατασταθεί στην κοιλιά και εμποδίζουν το σώμα σας να απαλλαγεί από αυτό.

ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΙ

Τα αντιοξειδωτικά που περιέχει ενισχύουν την απώλεια βάρους με γρήγορο και υγιεινό τρόπο. Οι ενώσεις στο πράσινο τσάι καίνε το λίπος και ενισχύουν τον μεταβολισμό σας. Προσθέτοντας χυμό λεμονιού σε αυτό διπλασιάζετε την ικανότητά του να ισοπεδώσει το στομάχι σας.

ΜΗΛΟΞΥΔΟ

Είναι καταπληκτικό στην στόχευση του λίπους της κοιλιάς, καθώς ρυθμίζει τα επίπεδα σακχάρου. Έχει επίσης την ικανότητα να αυξάνει την αίσθηση της πληρότητας, που θα σας βοηθήσει με την αίσθηση της πείνας.

ΚΑΝΕΛΑ

Αναμιγνύεται με ζεστό νερό και λίγο μέλι, καταναλώνεται με άδειο στομάχι και είναι ένας εξαιρετικός καυστήρας λίπους, που θα αποφέρει εκπληκτικά αποτελέσματα απαλλάσσοντας το σώμα σας από το λίπος της κοιλιάς.

ΚΑΡΠΟΥΖΙ

Είναι πλούσιο σε βιταμίνες, γεμάτο με νερό και έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες. Τρώγοντας το έχετε το αίσθημα πληρότητας που θα σας βοηθήσει από την υπερκατανάλωση τροφής. Είναι πλούσιο σε βιταμίνη C που ενισχύει περαιτέρω τη γενική υγεία και το δέρμα ειδικότερα.

ΚΟΛΙΑΝΤΡΟ

Βοηθά στην απώλεια του βάρους του νερού που τείνει να εγκαθίσταται στο στομάχι και να αυξάνει το φούσκωμα. Ακολουθώντας την προτεινόμενη προετοιμασία στο παρακάτω βίντεο, θα βελτιώσει την πέψη σας, η οποία οδηγεί σε ένα πιο επίπεδο στομάχι.

Υπάρχει μια μαγική λύση για τη μείωση του λίπους της κοιλιάς, που περιγράφεται στο επερχόμενο βίντεο,η οποία περιλαμβάνει νερό, αγγούρι, πουρέ τζίντζερ, λεμόνι και μερικά φύλλα μέντας . Τα αποτελέσματα από αυτό το μείγμα, είναι εντυπωσιακά.

Αμύγδαλα

Έχουν ισχυρά αντιοξειδωτικά και είναι μια υψηλή πηγή ινών. Για να μειώσετε το μέγεθος της κοιλιάς, βάλτε 6-8 από τους εν λόγο καρπούς σε νερό για μια νύχτα και καταναλώστε τους με άδειο στομάχι. Θα αποφέρουν σημαντικά αποτελέσματα στην ισοπέδωση του στομαχιού σας.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr