ΑΣΚΗΣΗ: Με ΑΥΤΟ το απλό αλλά αποτελεσματικό Κόλπο θα Καθαρίσετε την Μύτη σας και θα Απαλλαγείτε από τα Ιγμόρεια σε Χρόνο Dt!

img

Όταν είστε κρυωμένοι πρέπει να αντιμετωπίσετε τον πονόλαιμο, τον βήχα και φυσικά την μπουκωμένη μύτη. Το τελευταίο σύμπτωμα δυσκολεύει πολύ την όσφρηση και την γεύση και μας κάνει να πηγαίνουμε κάθε μερικά λεπτά για χαρτομάντιλα. Είναι ένα άσχημο συναίσθημα αλλά τα καλά νέα είναι πως υπάρχει τρόπος να ανοίξετε τη μύτη σας όταν είστε κρυωμένοι. 

viraltopnews.gr

Ο στόχος του κόλπου είναι να κάνετε μασάζ στο λεμφικό υγρό που είναι παγιδευμένο στο πρόσωπό σας έτσι ώστε να κατέβει προς το σώμα. Αρχικά τοποθετήστε τον παράμεσο και τον μέσο πάνω από την κλείδα. Τώρα, πιέστε μαλακά το δέρμα για περίπου 20 με 50 φορές ανάλογα με το τι σας φαίνεται άνετο.

viraltopnews.gr

Τώρα βάλτε τα χέρια στον λαιμό σας και ξεκινήστε απαλό μασάζ. Τα δάκτυλά σας θα πρέπει να ακουμπάνε τα αυτιά σας ενώ το κάνετε αυτό. Επαναλάβετε περίπου 50 φορές.

viraltopnews.gr

Το τελικό βήμα είναι να τυλίξετε τα χέρια σας γύρω από το λαιμό, έτσι ώστε τα δάχτυλα να ακουμπάνε την πλάτη. Τρίψτε με τα χέρια σας το λαιμό προς τη φορά του σώματος. Επαναλάβετε 50 φορές.

viraltopnews.gr

Τώρα ανοίξτε τα χέρια σας και βάλτε τον μέσο και τον δείκτη γύρω από τα αυτιά σας. Ξεκινήστε χαλαρό μασάζ.

viraltopnews.gr

Επαναλάβετε όλα τα βήματα μέχρι να νιώσετε ανακούφιση. Θα παρατηρήσετε πως η μύτη σας θα ανοίξει και πως η φλεγμονή θα υποχωρήσει. Εάν μάθετε την διαδικασία, θα σας παίρνει μόλις 5 λεπτά. Δοκιμάστε το και θα αναπνέετε και πάλι σε χρόνο μηδέν!


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr