ΑΣΚΗΣΗ: Έχετε Νεύρα και Δεν Μπορείτε να Ηρεμήσετε; Με ΑΥΤΗΝ την Τεχνική που Διδάσκουν Βουδιστές Μοναχοί, θα Χαλαρώσετε στο Λεπτό!

img

Βρήκαμε 6 απλές ασκήσεις που θα ηρεμήσουν τα νεύρα σας: απαιτείται μόνο να αναπνέετε κανονικά. Όλες οι τεχνικές είναι δοκιμαστές και είναι προτιμώτερο να κάνετε τις ασκήσεις όχι παραπάνω από 5-10 φορές στη σειρά. 

Ασκήσεις αναπνοών για να απαλλαγείτε από το άγχος

viraltopnews.gr

Κρατήστε την πλάτη ίσια, κλείστε τα μάτια, χαλαρώστε και σκεφτείτε κάτι ευχάριστο.

Γρήγορη ανακούφιση από το στρες

viraltopnews.gr

Πάρτε μια σύντομη, αλλά βαθιά εισπνοή. Κρατήστε την αναπνοή σας για 4 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια βγάλτε αργά τον αέρα με εκπνοή. Κάντε ένα διάλειμμα για 5 δευτερόλεπτα και ξαναγεμίστε τα πνευμόνια σας με οξυγόνο.

Για χαλάρωση και καθάρισμα του μυαλού

viraltopnews.gr

Κρατήστε το ένα χέρι στο μέτωπο και το άλλο στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Αυτή η στάση συμβάλλει στην αύξηση της κυκλοφορίας αίματος σε αυτά τα σημεία του κεφαλιού, και βοηθούν στην απαλλαγή του άγχους. Χωρίς να μετακινήσετε τα χέρια σας, κάντε εισπνοές και εκπνοές με σύντομα διαλείμματα ανάμεσα τους.

Για να ηρεμήσετε τα νεύρα

viraltopnews.gr

Έχοντας πάρει πλήρη εισπνοή, κάντε στη συνέχεια εκπνοή με ελαφρώς ανοιχτά χείλη και βγάλτε τον αέρα σε δόσεις.

viraltopnews.gr

Θα προκαλέσουμε στη συνέχεια τεχνητό χασμουρητό. Ανοίξτε το στόμα πλατιά χωρίς να προκαλείτε ένταση στο κάτω σαγόνι, και πάρτε βαθιά εισπνοή. Κρατήστε τον αέρα για 2 δευτερόλεπτα, και στη συνέχεια εκπνεύστε αργά και σταθερά.

viraltopnews.gr

Κάντε εισπνοή, αλλά μη κρατήσετε τον αέρα και αφήστε τον να βγει με δόσεις με εκπνοή. Τα χείλη πρέπει να σχηματίζουν έναν κύκλο. Περιμένετε 5-10 δευτερόλεπτα και επαναλάβετε την άσκηση από την αρχή.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr