ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ: Ιδού ένας απλός και φυσικός τρόπος, που κανείς σχεδόν δεν γνωρίζει, για να σταματήσετε το ροχαλητό. Σίγουρα πρέπει να τον δοκιμάσετε!

img

Τις περισσότερες φορές, το ροχαλητό είναι ένα πρόβλημα που επηρεάζει κυρίως αυτούς που συμβιώνουν με τα άτομα που ροχαλίζουν.

Και εάν ο σύντροφός σας ροχαλίζει, σίγουρα θα καταλαβαίνετε τι εννοούμε. Ας το παραδεχτούμε. Αυτοί που ροχαλίζουν δεν συνειδητοποιούν το δράμα που περνούμε όταν μένουμε άυπνοι ολόκληρο το βράδυ και σηκωνόμαστε εκνευρισμένοι το πρωί.

Τις περισσότερες περιπτώσεις, το ροχαλητό είναι κάτι που παρατηρείται σε άτομα με παραμορφωμένα ρινικά τοιχώματα, φραγμένη αναπνευστική οδό ή σε άτομα που έχουν καταναλώσει υπερβολική ποσότητα αλκοόλ ή είναι υπέρβαρα. Επίσης, το ροχαλητό μπορεί να προκληθεί και από υπερβολική ποσότητα φλεγμάτων στο λάρυγγα ή στη μύτη.

Παρόλα αυτά, έχουμε καλά νέα να σας πούμε!

Υπάρχει ένας φυσικός τρόπος θεραπείας που σταματάει το ροχαλητό. Πολλοί παραδέχονται πως η συστηματική κατανάλωση του παρακάτω αναφερόμενου μείγματος τούς έχει βοηθήσει να σταματήσουν να ροχαλίζουν:

Υλικά:

– ¼ λεμόνι

– 2 καρότα

– 1 φρέσκια πιπερόριζα

– 2 μήλα

Μέθοδος προετοιμασίας:

Σε έναν αποχυμωτή ή μπλέντερ, αναμείξτε τα προαναφερθέντα υλικά και φτιάξτε ένα χυμό ή smoothie.

Χρήση:

Καταναλώστε το μείγμα αρκετές ώρες πριν κοιμηθείτε, σε καθημερινή βάση.

Η αποτελεσματικότητα αυτού του φυσικού χυμού έγκειται στις ιδιότητες των συστατικών του. Η υψηλή περιεκτικότητα της βιταμίνης C  στο λεμόνι ρευστοποιεί τα υγρά της μύτης και καθαρίζει τα ρουθούνια. Τα καρότα και τα μήλα καθαρίζουν τη μύτη και βοηθούν το άτομο να κοιμηθεί βαθιά. Επίσης, η πιπερόριζα καταπολεμά την υπερβολική πίεση και τον πόνο που ασκείται στα ρουθούνια.

Τις περισσότερες φορές το ροχαλητό είναι ακίνδυνο. Όμως, εάν συχνά διακόπτεται η αναπνοή σας ή δυσκολεύεστε να κοιμηθείτε καλά, θα ήταν καλό να αναζητήσετε ιατρική συμβουλή.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr