ΑΝΔΡΑΣ: Έχετε πρόβλημα στη σχέση σας λόγω Στυτικής Δυσλειτουργίας; Αυτό είναι το Θαυματουργό Ρόφημα που κάνει ΟΛΟΥΣ τους άντρες Ταύρους στο Kρεβάτι!

img

Υπάρχει κάτι πιο όμορφο από το να περνάς χρόνο με αυτόν που αγαπάς; Όταν η έλξη συναντάει την οικειότητα και αυτή με τη σειρά της τον ερωτισμό, μπορέι να συμβεί κάτι πραγματικά μαγικό ανάμεσα σε δύο ανθρώπους. Σε αυτές τις στιγμές, η καθημερινή ρουτίνα περνάει σε δεύτερη μοίρα και το μόνο που μετράει είναι να είσαι με τον σύντροφό σου. 

3

Γι’αυτό είναι κρίμα όταν τέτοιες στιγμές εμποδίζονται από σωματικά προβλήματα. Για πολλούς άντρες, το να είναι ανίκανοι να αποδώσουν είναι πολύ μεγάλο ταμπού και τους συνδέει με το συναίσθημα της αποτυχίας. Επίσης, η ηλικία συντελεί σε πολλά προβλήματα ανικανότητας ή αλλιώς στυτικής δυσλειτουργίας.

Ευτυχώς όμως, υπάρχουν κάποιες απλές και φυσικές λύσεις που δεν είναι σε μορφή χαπιού, αλλά μπορούν να βρεθούν σε μια αγαπημένη γλυκιά λιχουδιά.

Ο χυμός του καρπουζιού είναι γνωστή θεραπεία της ανικανότητας που μπορεί να έχει πολύ καλά αποτελέσματα απέναντι σε ήπιες περιπτώσεις στυτικής δυσλειτουργίας και γενικά βοηθάει τους άντρες να έχουν περισσότερη δύναμη. Ο χυμός ανεβάζει τα επίπεδα της L-αργινίνης στο σώμα και βελτιώνει την κυκλοφορία. Τα θετικά οφέλη στην εpωτική ζωή ενός άντρα φαίνονται ξεκάθαρα.

4

Δείτε πώς μπορείτε να φτιάξετε ένα τέτοιο γλυκό και δροσιστικό ρόφημα

Θα χρειαστείτε:

1 Σουρωτήρι
1 Ποτήρι του νερού
Μπλέντερ
Νερό
1 Ρόδι
1 Καρπούζι
χυμός λεμονιού (για γεύση)

Οδηγίες:

Κόψτε το καρπούζι σε κομμάτια και βάλτε το στο μπλέντερ μαζί με τα ρόδια σε αναλογία 2:1.

5

Εάν θέλετε, μπορείτε να προσθέσετε και λίγο χυμό λεμόνι. Ανακατέψτε καλά το μίγμα μέχρι να γίνει ρευστό.

6

Εάν δεν σας αρέσουν τα κουκούτσια, περάστε το χυμό από ένα σουρωτήρι. Βέβαια, τα κουκούτσια έχουν θετική επίδραση στο κυκλοφορικό και μπορούν εύκολα να ρευστοποιηθούν άμα αφήσετε το μπλέντερ λίγο παραπάνω.

7

Το σώμα θα απορροφήσει καλύτερα τα θρεπτικά συστατικά εάν πιείτε το χυμό το πρωί με άδειο στομάχι ή το βράδυ πριν το δείπνο.

8

Ένα ποτήρι την ημέρα και σύντομα θα δείτε μεγάλη αλλαγή. Μερικές φορές οι καλύτερες λύσεις βρίσκονται στη φύση. Και τώρα… είναι ώρα για λίγη διασκέδαση!


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr