ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ: Με ΑΥΤΟ το Μυστικό Κόλπο θα Κοιμάσαι σαν Πουλάκι ΚΑΘΕ βράδυ και θα Ξυπνάς με Ευκολία το Πρωί!

img

Για πολλούς ανθρώπους, το να σηκωθούν από το κρεβάτι το πρωί, συχνά φαντάζει σαν τελετουργικό. Μερικοί άνθρωποι όταν ξυπνούν, λένε στον εαυτό τους «πέντε λεπτά ακόμα», και ξαπλώνουν πάλι στο μαξιλάρι. Άλλοι ρυθμίζουν το ξυπνητήρι τους για αργότερα.

Μερικοί άνθρωποι, όμως, μπορούν να σηκωθούν αμέσως χωρίς κανένα πρόβλημα. Ένας καθηγητής γυμναστικής γράφει ένα μπλοκ σχετικά με την υγιεινή διατροφή και υγιή ύπνο. Έχει αναπτύξει μια φόρμουλα που την αποκαλεί «10-3-2-1-0», χάρη στην οποία ο καθένας μπορεί να έχει έναν πλήρη νυχτερινό ύπνο και να αισθάνεται φρέσκος ​​και γεμάτο ενέργεια την επόμενη μέρα.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να μοιραστούμε μαζί σας την συνταγή του. Ελπίζουμε ότι θα σας βοηθήσει!

10 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ
Αυτό είναι πόσο χρόνο χρειάζεστε για να καθαρίσει το αίμα σας από τα διεγερτικά όπως η καφεΐνη. Έτσι, ξεχάστε καφέ, πράσινο ή μαύρο τσάι, κόκα κόλα, ενεργειακά ποτά, ή σοκολάτα από αυτό το σημείο. Καθόλου!

3 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ
Μην τρώτε ή καταναλώσετε καθόλου αλκοόλ, αν έχετε μόνο τρεις ώρες πριν από το κρεβάτι σας. Το σώμα σας χρησιμοποιεί ένα κολοσσιαίο ποσό ενέργειας για να απαλλαγείτε από το αλκοόλ και να χωνέψετε αργά το γεύμα σας. Στην περίπτωση που φάτε ή πιείτε ενώ είστε στο σπίτι μετά τη δουλειά, το σώμα σας πραγματικά θα λειτουργεί σε πλήρη ισχύ. Το αποτέλεσμα είναι ότι θα ξυπνήσετε με την αίσθηση οτι σκάβατε σε ανθρακωρυχείο.

2 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ
Από αυτό το σημείο, σταματήστε οτι κάνετε. Αφήστε το για αύριο.

1 ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ
Κλείστε οθόνες τηλεόρασης, υπολογιστή και κινητό! Μην κάνετε τίποτα. Αφήστε το βλέμμα σας και το μυαλό σας να ξεκουραστεί.

0 ΛΕΠΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟ ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ
Ντριινννν! Απενεργοποιήσετε το ξυπνητήρι σας, και σηκωθείτε αμέσως από το κρεβάτι. Μην πέσετε στην παγίδα του κοιμηθείτε λίγο ακόμα. Σηκωθείτε αμέσως! Αυτό πρέπει να σας γίνει συνήθεια.

Δοκιμάστε το! Σίγουρα θα σας βοηθήσει!


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr