ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!! Επιστήμονες εφηύραν επαναστατική συσκευή που Σταματάει το Ροχαλητό μια και Καλή!

img

Αν ροχαλίζετε-ή ακόμα χειρότερα, κοιμάστε δίπλα σε κάποιον που το κάνει- σίγουρα θα έχετε δοκιμάσει τα πάντα για να απαλλαγείτε από αυτή τη συνήθεια. Το ένα τέταρτο των ενηλίκων ροχαλίζουν τακτικά όταν κοιμούνται. Για κάποιους είναι απλώς κούραση, για άλλους όμως αυτό είναι ένα σύμπτωμα άπνοιας, μια διαταραχή του ύπνου, όπου η ροή του αέρα εμποδίζεται και η αναπνοή σταματά και ξεκινά επανειλημμένα.

Προς το παρόν, τα άτομα με άπνοια ύπνου μπορούν να χρησιμοποιήσουν μια ειδική συσκευή πίεσης των αεραγωγών, η οποία διατηρεί σταθερή τη ροή του αέρα του ασθενούς για να διευκολυνθεί η αναπνοή του. Αλλά αυτό απαιτεί από τους ασθενείς να φορούν μάσκα κατά την διάρκεια του ύπνου τους και οι περισσότεροι δεν είναι πρόθυμοι να το κάνουν.

Υπάρχουν όμως καλές ειδήσεις! Υπάρχει μια νέα εφεύρεση που ονομάζεται «the Αiring» που μπορεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση τόσο της άπνοιας ύπνου, όσο και το ροχαλητό με έναν πολύ πιο άνετο τρόπο. Η συσκευή αυτή στέλνει αέρα εντός των αναπνευστικών σωλήνων ώστε να αποφευχθεί το μπούκωμα. Με αυτόν τον τρόπο αποφεύγεται και το ροχαλητό.

viraltopnews.gr

Αντί τις μάσκας, αυτή η συσκευή από καουτσούκ πυριτίου, σφραγίζει το εσωτερικό της μύτης, διατηρεί την πίεση του αέρα σταθερή και παραμένει στη θέση της κατά τη διάρκεια του ύπνου. Ο αέρας παράγεται από ηλεκτροστατική δύναμη μέσω ενός απλού μηχανισμού. Η συσκευή λειτουργεί με μπαταρίες ψευδαργύρου, έτσι δεν χρειάζονται καλώδια και διαρκεί για 8 ώρες.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr