ΑΝΔΡΑΣ: Μοντέλο 80 ετών αποδεικνύει πως δεν είναι ποτέ αργά για να ακολουθήσεις τα όνειρά σου

img

11d8c28a64490a987612f2332502467f

Θέτουμε χρονικά όρια στους εαυτούς μας, μερικά με βάση την ημερομηνία και άλλα με την ηλικία. Ωστόσο όλοι έχουμε στόχους που θέλουμε να ολοκληρώσουμε. Αν δεν καταφέρουμε να τους πετύχουμε άμεσα, είτε τους εγκαταλείπουμε, είτε παρατείνουμε το χρονικό όριο. Όμως το 80 ετών μοντέλο και ηθοποιός Wang Deshun αποδεικνύει πως οι στόχοι μπορούν να επιτευχθούν ανά πάσα στιγμή, σε οποιαδήποτε ηλικία αν συνεχίσουμε να προσπαθούμε ενάντια στις πιθανότητες.

Μόλις πέρυσι ο Wang πήρε μέρος στην εβδομάδα μόδας της Κίνας που έγινε στο Πεκίνο. Καθώς το κοινό έδειχνε να απολαμβάνει τα σχέδια αρκετά, εμφανίστηκε ο 79 ετών τότε άνδρας περπατώντας στην πασαρέλα με μακριά μαλλιά και έξω το στήθος.

Στο βίντεο μιας συνέντευξης, ο Wang γελά με το πώς οι δημοσιογράφοι τον αποκάλεσαν «ολονύκτια επιτυχία» αφού τον είδαν στην πασαρέλα. Αντιθέτως, εκείνος εξηγεί πως εργαζόταν όλη του τη ζωή για αυτή τη στιγμή. Γεννήθηκε το 1936 στη Shenyang, μια βορειοανατολική πόλη της Κίνας και έγινε ηθοποιός θεάτρου στα 24.

Κατά τη διάρκεια της ζωής του, έκανε αρκετά καλλιτεχνικά επαγγέλματα συμπεριλαμβανομένου του μίμου και τελικά δημιούργησε τη δική του τέχνη που ονομάζεται «ζωντανό γλυπτό». Για να το κάνει αυτό, έκανε γυμναστική για 4 ώρες επί 3 χρόνια. Ήθελε να φτιάξει ένα σώμα που να μοιάζει με γλυπτό είπε στο Yangtze Evening Post.

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες και λεπτομέρειες για τη ζωή του.

Αυτός είναι ο Wang Deshun.

Θα μαντεύατε ποτέ πως είναι 80 ετών; Γεννήθηκε στη βορειοανατολική Κίνα και αργότερα αφιέρωσε τη ζωή του στις τέχνες.

c4ca4238a0b923820dcc509a6f75849b-294

Ξεκίνησε ως ηθοποιός θεάτρου.

Στα 24 ξεκίνησε την υποκριτική στο θέατρο Τσανγκτσούν και αργότερα ασχολήθηκε με την παντομίμα. Το 2015, έγινε διεθνής είδηση όταν περπάτησε στην πασαρέλα της Εβδομάδας Μόδας της Κίνας.

c81e728d9d4c2f636f067f89cc14862c-149

Για τον Wang, ήταν μια ολοκλήρωση.

Η εκπαίδευση που είχε ως μίμος, τον οδήγησε στο να προετοιμάζει μοντέλα. Σύμφωνα με το The Global Times, ένα από αυτά τα μοντέλα εργάστηκε αργότερα με τον Hu Sheguang και κάλεσε τον Wang για να δείξει τα σχέδιά του μερικές δεκαετίες αργότερα. Αυτά είναι τα αποτελέσματα.

eccbc87e4b5ce2fe28308fd9f2a7baf3-143

Τα μέσα κοινωνικής ενημέρωσης τον περιέγραψαν ως «ένδοξο» και τον αποκάλεσαν «Άδωνη».

Αφού εργάστηκε ως μίμος, αγωνίστηκε για να εξασφαλίσει παραδοσιακές δουλειές υποκριτικής. Τότε αποφάσισε να δημιουργήσει τη δική του αθόρυβη μορφή τέχνης που ονομάζεται «ζωντανό γλυπτό».

1

Απέκτησε μόνος του φήμη στο Πεκίνο και μοιράστηκε το έργο του παγκοσμίως.

Εμφανίστηκε στην Γερμανία, τη Γαλλία, τη Νότια Κορέα και σε πολλά άλλα μέρη. Οι εκθέσεις του παρουσίαζαν το σώμα του, συχνά βαμμένο ενώ ο ίδιος πόζαρε για ώρες.

2

Για να κάνει επιτυχία, έδωσε προτεραιότητα στη γλυπτική του σώματός του.

Στα 50 του επισκεπτόταν το γυμναστήριο για περισσότερες από 4 ώρες ώστε να αποκτήσει την επιθυμητή του εμφάνιση.

3

Τρία χρόνια αργότερα, πέτυχε τα αποτελέσματα που ήθελε.

Διατηρεί αυτά τα αποτελέσματα ως σήμερα, η υψηλή του ενέργεια που αποκλίνει από τη συνήθως αργή, αποπνικτική πασαρέλα τράβηξε την προσοχή στην επίδειξη μόδας.

4

Συνεχίζει να εργάζεται σκληρά κάθε μέρα.

Το βίντεο με τον Wang στην πασαρέλα έχει λάβει εκατομμύρια προβολές. Σήμερα, ο ίδιος ενημερώνει τους οπαδούς τους στο Weibo, μια ιστοσελίδα, σχετικά με τα τρέχοντα έργα του. Ακόμη γυμνάζεται για 2 ώρες κάθε μέρα.

6

Η όρεξη που έχει για τη ζωή, αποτελεί έμπνευση σε όλο τον κόσμο.

Οι άνθρωποι από όλη τη γη των ευχαριστούν για τη σκληρή του δουλειά και για την παρότρυνσή του να επιτύχουν τους δικούς τους στόχους.

7

Το ζωηρό πνεύμα υπάρχει σε όλη την οικογένεια.

Το City Weekend παρουσίασε τον Wang Deshun μαζί με την κόρη του, μια βραβευμένη DJ και σχεδιάστρια μόδας.

9

Ο άνδρας λέει τα δύο μυστικά για τη φυσική του κατάσταση

«Για να έχετε καλή υγεία και υγιές σώμα, πρέπει πρώτα να ασχοληθείτε με το πνεύμα σας και θα ακολουθήσουν τα υπόλοιπα.» είπε σε μια συνέντευξη.

8

Εκτός από την πασαρέλα, έχει κάνει και εξώφυλλα.

Εμφανίστηκε στο adidasy3 Instagram όπου μπορείτε να βρείτε τη δουλειά του Yohji Yamamoto.

0

Αν θέλετε να δείτε περισσότερα, σιγουρευτείτε πως θα παρακολουθήσετε το «20 Once Again».

Εδώ είναι στην προώθηση της κωμικής ταινίας που έκανε ο Wang πέρυσι.

88

Ενδιαφέρεστε να δείτε κι άλλα;

Μπορείτε να δείτε τον άνδρα και σε άλλες ταινίες όπως : The Forbidden Kingdom όπου υποδυόταν τον αυτοκράτορα Jade και την Miss Granny όπου είχε τον ρόλο του Li Dahai.

99

Δείτε το βίντεο για να ακούσετε τον Wang να μοιράζεται περισσότερα για την απίθανη ιστορία της ζωής του.

Τώρα ήρθε η ώρα να ακολουθήσετε και εσείς τις συμβουλές του Wang Deshun ώστε να γυμνάσετε το πνεύμα σας και όλα τα υπόλοιπα θα ακολουθήσουν.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr