ΖΕΥΓΑΡΙΑ: Αν Πιστεύεις ότι σε Κερατώνει, Αυτά τα 7 Σημάδια θα Μαρτυρήσουν Όλη την Αλήθεια που δεν Ήθελες να Δεις!

img

Σε κανέναν δεν αρέσει το κέρατο! Ειδικά για τους άντρες όμως, το να τους απατήσει η σύντροφός τους μπορεί να είναι πολύ καταστροφικό για το εγώ τους. Έτσι, γι” αυτούς είναι απαραίτητο να ξέρουν ότι η σύντροφός τους τους είναι πιστή.

Προς το παρόν, έχουμε συνοψίσει 7 κύρια προειδοποιητικά σημάδια που μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει ως «οδηγό» για να την πιάσει στα πράσα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να βασιστείτε αποκλειστικά σε αυτά.

1) Γκρινιάζει ασταμάτητα
Εντοπίζει κάθε μικροσκοπική ατέλεια της σχέσης σας και γκρινιάζει συνεχώς γι” αυτήν, ενώ στην πραγματικότητα ψάχνει αφορμή για να χωρίσετε. Ως γνωστόν, καμία σχέση δεν είναι τέλεια!

viraltopnews.gr

2) «Είναι απλά ένας φίλος»
Σιγουρευτείτε ότι θα προσέξετε την έκφρασή της όταν την ρωτήσετε για αυτόν τον νέο «φίλο» στη ζωή της. Αν δείτε ανησυχία στο πρόσωπό της ή αν αποφεύγει να σας κοιτάξει καταπρόσωπο, αυτό σημαίνει ότι κάτι ύποπτο υπάρχει εδώ.

viraltopnews.gr

3) Ζητάει συνέχεια να μάθει το πρόγραμμά σου
Θέλει να είναι «καλυμμένη» όταν θα την κάνει την λαδιά…

viraltopnews.gr

4) Φαίνεται συνεχώς «χαμένη» στις σκέψεις της

viraltopnews.gr

5) Απαντάει με μισόλογα σε μια αντιπαράθεση
Όταν την ρωτάτε ευθέως αν σας απατάει και βλέπετε ότι παραμένει σιωπηλή ή απαντάει με μισόλογα, τότε θα πρέπει να αρχίσετε να σκέφτεστε σοβαρά το ενδεχόμενο να θέλει να χωρίσετε.

viraltopnews.gr

6) Πάντα κρύβει το κινητό της
Προφανώς έχει κάτι να κρύψει και σίγουρα δεν είναι τα μηνύματα της μαμάς της…

viraltopnews.gr

7) Δεν σας βλέπει εpωτικά πια
Όταν σταματήσει να σας αγκαλιάζει ή να έχει όρεξη για σeξ… έχει ήδη τελειώσει η σχέση σας απλά δεν σας το έχει πει ακόμη.

viraltopnews.gr


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr