ΟΜΟΡΦΙΑ: Πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον καφέ για τα μαλλιά σας

img

Ολοένα και μεγαλύτερη θέση στην καρδιά, ακόμη και των μη coffeeholics αρχίζει να κερδίζει ο καφές, αφού εκτός των άλλων, ωφελεί τα μαλλιά μας και συμβάλλει κυρίως στην πολυπόθητη γρήγορη ανάπτυξή τους.

Ειδικότερα, η καφεΐνη λειτουργεί ως διεγερτικό για τους νευρώνες του εγκεφάλου, παρατείνοντας τον κύκλο ανάπτυξής των μαλλιών μας.

Δείτε τους παρακάτω τρεις τρόπους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον καφέ ως προϊόν περιποίησης των μαλλιών σας.

Ως μάσκα μαλλιών: Μπορείτε να γεμίσετε με κρύο μαύρο καφέ (ή εσπρέσο) ένα μπουκάλι σπρέι (με βαποριζατέρ) και να ψεκάσετε σε όλο το μήκος των μαλλιών σας. Αφήστε για 30 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Ιδανικό για όσες γυναίκες έχουν σκούρα μαλλιά, μιας και θα τους χαρίσει μεταξένια λάμψη. Η καφεΐνη βοηθά στην αύξηση της κυκλοφορίας στο τριχωτό της κεφαλής και με αυτό τον τρόπο μπορεί να συμβάλλει στον περιορισμό της τριχόπτωσης.

Ως scrub στο τριχωτό της κεφαλής: Οι κόκκοι του καφέ, επίσης, μπορεί να απολεπίσουν και να τονώσουν το τριχωτό της κεφαλής. Απλά ρίξτε μερικές κουταλιές του γλυκού καφέ στο conditioner σας και ανακατέψτε καλά. Τρίψτε απαλά με κυκλικές κινήσεις το τριχωτό της κεφαλής σας για λίγα λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε με άφθονο νερό.

Ως ενίσχυση στο χρώμα των μαλλιών σας: Μουλιάστε τα μαλλιά σας στο κατακάθι του καφέ με νερό για 15 λεπτά και έπειτα ξεπλύνετε με άφθονο νερό.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr