ΟΜΟΡΦΙΑ: Η σοκολάτα που καταπολεμά το γήρας

img

Σύντομα πρόκειται να κυκλοφορήσει στην αγορά η σοκολάτα που επιβραδύνει τα σημάδια του γήρατος και χαρίζει στις 50άρες το δέρμα 20άρας.
Η σοκολάτα που θα ονομάζεται «Esthechoc» δημιουργήθηκε από επιστήμονες του Πανεπιστημίου Κέιμπριτζ, οι οποίοι κατόρθωσαν να εμπλουτίσουν την πιο αγαπημένη λιχουδιά του κόσμου με πανίσχυρες αντιοξειδωτικές ουσίες, την ασταξανθίνη που έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και την φλαβανόλη που μειώνει την «κακή» (LDL) χοληστερόλη.
Το όνομά της αποτελεί σύντμηση των λέξεων «αισθητική» και «σοκολάτα», όπως αναγράφονται στα αγγλικά.
Τα αποτελέσματα αναμένονται θεαματικά, καθώς βελτιώνει τη φυσιολογία του δέρματος και επαναφέρει τους δερματικούς βιοδείκτες των γυναικών ηλικίας 50-60 ετών στα επίπεδα των γυναικών ηλικίας 20-30 ετών.
Συγκεκριμένα, προέκυψε ότι όσοι εθελοντές έτρωγαν καθημερινά και επί τρεις εβδομάδες την σοκολάτα είχαν λιγότερη φλεγμονή στο αίμα και καλύτερη κυκλοφορία του, με αποτέλεσμα λιγότερες ρυτίδες.
Η «μαγική» σοκολάτα θα παρασκευάζεται από την Lycotec και όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της συγκεκριμένης εταιρείας, αποτελεί προϊόν 10 ετών ιατρικής έρευνας και δοκιμών σε περισσότερους από 3.000 εθελοντές.
Η επίσημη παρουσίαση του προϊόντος πρόκειται να γίνει στις αρχές Μαρτίου, στο Λονδίνο και συγκεκριμένα, στην 13η Παγκόσμια Σύνοδο Τεχνολογίας & Καινοτομίας Τροφίμων (GFTIS).
Θα κυκλοφορήσει αρχικά στη Βρετανία, σε συσκευασία 21 πλακιδίων (δόση για τρεις εβδομάδες), ενώ η τιμή της παραμένει άγνωστη.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr