ΟΜΟΡΦΙΑ: Το κινητό βλάπτει σοβαρά την επιδερμίδα

img

Δυστυχώς, το κινητό είναι πλέον αναγκαίο κακό στην καθημερινότητα μας. Εκτός, όμως, από τις αρνητικές συνέπειές στην υγεία μας, αγνοούμε πολλές φορές και τις βλαβερές συνέπειές του στην επιδερμίδα μας!

Είναι υπεύθυνο για την ακμή ή τα σπυράκια στα μάγουλά μας

Στην οθόνη του κινητού σας «κυκλοφορούν» ανενόχλητα εκατομμύρια βακτήρια που με την πρώτη επαφή θα «μεταναστεύσουν» στο πρόσωπό σας! Τη συνέχεια λίγο πολύ μπορείτε να την αντιληφθείτε… δερματικές αλλεργίες, σπυράκια, ακόμη και ακμή είναι τα παρεπόμενα. Φυσικά, το πρόβλημα γίνεται εντονότερο, όσο ανοίγει ο καιρός και η εφίδρωση κάνει αισθητή την παρουσία της.

Προκαλεί ρυτίδες στο λαιμό και το πηγούνι

Σκεφτείτε ποια είναι η στάση του σώματός σας κάθε φορά που κοιτάτε το κινητό σας. Είτε καθιστές, είτε όρθιες, το κρατάτε στα χέρια σας και σκύβετε το κεφάλι σας προς τα κάτω. Η κίνηση αυτή είναι υπεύθυνη για το σχηματισμό ρυτίδων στο λαιμό και το πηγούνι μας.

Μαύρα μάτια κάναμε…

Σας έχει συμβεί, να μη μπορείτε να κοιμηθείτε και να κάθεστε με τις ώρες στο κινητό, χαζεύοντας το οτιδήποτε. Κι όμως αυτή η κακή συνήθεια είναι υπεύθυνη για τις σκουρόχρωμες σκιές κάτω από τα μάτια μας, ενώ σε περίπτωση που αυτό γίνεται τακτικά, οι μαύροι κύκλοι και το πρήξιμο θα κάνουν την εμφάνισή τους. Σε αυτό, φυσικά συμβάλλει και το φως αλλά και η ακτινοβολία που εκπέμπουν.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr