ΔΙΑΙΤΑ: Κάψτε 100 θερμίδες με 9 δουλειές σπιτιού

img

Τι θα λέγατε εάν καίγατε θερμίδες μέσω των καθημερινών ασχολιών στο σπίτι, οι οποίες είναι αναπόφευκτες;
Ακολουθούν 9 εργασίες που θα σας βοηθήσουν να κάψετε 100 θερμίδες.

– Κρατώντας ψηλά τα χέρια σας για να στεγνώσετε, να ισιώσετε ή να ολοκληρώσετε ένα χτένισμα, για 35 λεπτά, θα κάψετε 100 θερμίδες από το πρωινό σας.

– Αν μιλάτε στο τηλέφωνο ενώ περπατάτε στο σπίτι για 35 λεπτά θα κάψετε αρκετές θερμίδες από ένα brownie των 100 θερμίδων.
– Η μετακίνηση των επίπλων στο καθιστικό για 25 λεπτά αποτελεί καλή άσκηση για κάψιμο 100 θερμίδων, ιδιαίτερα αν έχετε ένα πολύ βαρύ καναπέ στο καθιστικό.
– Το κούρεμα του γκαζόν για 20 λεπτά μπορεί να κάψει περισσότερες θερμίδες από ένα γρήγορο περίπατο. Πρέπει ωστόσο να χρησιμοποιήσετε μηχανή ώθησης.
– Το καθάρισμα του μπάνιου μπορεί να σας γλιτώσει από 100 θερμίδες. Αν το τρίψετε από πάνω ως κάτω για 35 λεπτά θα κάψετε όσο ένας περίπατος 35 λεπτών στο διάδρομο.
– Πλύντε το εξωτερικό και το εσωτερικό των παραθύρων για 30 λεπτά, για να κάψετε 100 θερμίδες.
– Η ηλεκτρική σκούπα σας οδηγεί να κάψετε 100 θερμίδες ανά 60 λεπτά.
– Το άδειασμα του πλυντηρίου, το άπλωμα και η οργάνωση της ντουλάπας για 45 λεπτά, θα βοηθήσουν να σας εφαρμόζουν καλύτερα τα ρούχα σας.
– Η ταχτοποίηση και η οργάνωση του σπιτιού, όπως αλλαγή λάμπας, κρέμασμα κάδρων, τάξη στα βιβλία για 30 λεπτά θα έχει αποτέλεσμα στην περίμετρο της μέσης.
– Η ακαταστασία, σας δυσκολεύει να χαλαρώσετε και η χαλάρωση μειώνει τα επίπεδα κορτιζόλης, ορμόνης που κρατά το λίπος στο σώμα σας. Καθαρίστε, κάψτε θερμίδες και αποβάλλετε το στρες.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr