ΟΜΟΡΦΙΑ: Πως θα έχετε τις βλεφαρίδες που θέλετε

img

Ένα από τα σημεία που θα πρέπει να προσέχουμε προκειμένου να πετύχουμε ένα ακαταμάχητο βλέμμα, είναι αναμφισβήτητα οι βλεφαρίδες μας.
Οι μακριές φυσικές βλεφαρίδες κάνουν την εμφάνισή μας ελκυστική, ακόμη και χωρίς τη βοήθεια της mascara. Υπάρχουν τέσσερις φυσικοί και ανέξοδοι τρόποι που θα επιφέρουν το πολυπόθητο αποτέλεσμα.

1. Έλαια:

Το ελαιόλαδο, το αμυγδαλέλαιο και το καστορέλαιο βοηθούν χάρη στα πολύτιμα συστατικά τους στην ενδυνάμωση και επιμήκυνση των βλεφαρίδων, όπως και γενικότερα των τριχών. Με ένα καθαρό βουρτσάκι mascara εφαρμόστε όποιο από αυτά τα έλαια έχετε εύκαιρο- καλό είναι λίγο πριν κοιμηθείτε- και αφήστε το να δράσει κατά τη διάρκεια της νύχτας. Μετά από μερικές εβδομάδες συνεπούς εφαρμογής θα δείτε τις βλεφαρίδες σας πιο μακριές και δυνατές από ποτέ.

2. Βουρτσίστε τις βλεφαρίδες σας:

Με ένα μαλακό βουρτσάκι φροντίστε να χτενίζετε τις βλεφαρίδες σας σε καθημερινή βάση. Προσοχή όμως, θα πρέπει να χτενίζετε τις βλεφαρίδες σας με ήπιο τρόπο και όχι περισσότερο από 10 λεπτά.

3. Βαζελίνη:

Αυτός ο τρόπος λειτουργεί όπως τα έλαια. Η εφαρμογή της βαζελίνης θα κάνει τις βλεφαρίδες σας να αναπτυχθούν πολύ γρήγορα ενώ παράλληλα θα δυναμώσουν και θα πυκνώσουν. Με τα καθαρά χέρια σας απλώστε μια ποσότητα βαζελίνης στις ρίζες των βλεφαρίδων σας και αφήστε για τουλάχιστον 20 λεπτά. Στο τέλος ξεπλύνετε με χλιαρό νερό ενώ σε σύντομο χρονικό διάστημα θα δείτε μεγάλη διαφορά.

4. Διατροφή:

Εντάξτε στη διατροφή σας, λοιπόν, περισσότερα φρούτα και λαχανικά , που είναι πλούσια σε βιταμίνες και πρωτεΐνες, καθώς επίσης φροντίστε να πίνετε άφθονο νερό . Με αυτό τον τρόπο θα βοηθήσετε παράλληλα και την υγιή ανάπτυξη των μαλλιών σας.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr