ΟΜΟΡΦΙΑ: Δείτε εναλλακτικούς τρόπους χρήσης του baby oil

img

Το baby oil είναι ένα προϊόν που υπάρχει σε κάθε σπίτι, ειδικά όταν έχεις μωρό. Εκτός όμως από την ενυδάτωση του μωρού σας, υπάρχουν και άλλοι τρόποι που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε.

Ενυδάτωση: Χρησιμοποιείστε το baby oil και για τη δική σας. Μπορείτε να απλώσετε μικρή ποσότητα και θα δείτε ότι κάνει θαύματα, ιδιαίτερα στα σημεία που αντιμετωπίζετε προβλήματα ξηροδερμίας.
Ντεμακιγιάζ: Εάν σας έχει τελειώσει το γαλάκτωμα για το ντεμακιγιάζ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε baby oil για να καθαρίσετε το πρόσωπο σας. Αφαιρεί ακόμη και την αδιάβροχη μάσκαρα με ένα πέρασμα και χωρίς να τρίψετε το πρόσωπό σας.
Μανικιούρ-Πεντικιούρ: Ρίξτε μία σταγόνα σε κάθε δάχτυλο και οι παρανυχίδες και τα σκασμένα σημεία σε χέρια και πόδια είναι παρελθόν.
Ξύρισμα: Βάλτε δύο με τρεις σταγόνες και απλώστε στα πόδια σας. Το ξύρισμα γίνεται πιο εύκολο και γρήγορο και τα κοψίματα ελαχιστοποιούνται.
Ενυδάτωση μαλλιών: Αν τα μαλλιά σας είναι ξηρά, ταλαιπωρημένα και θαμπά μπορείτε να τα αναζωογονήσετε απλά βάζοντας λίγες σταγόνες baby oil σε βρεγμένα μαλλιά. Μόλις στεγνώσουν θα στρώνουν πιο εύκολα και δε θα φριζάρουν.
Extra λάμψη στο make up: Βάλτε με το δάχτυλό σας ελάχιστη ποσότητα στα ζυγωματικά, τα τόξα των φρυδιών σας και στο τόξο των χειλιών σας και θα λάμψετε.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr