ΑΝΔΡΑΣ: Tips για την περιποίηση του ανδρικού δέρματος

img

Ποιος είπε πως η ανδρική επιδερμίδα δεν χρειάζεται περιποίηση, προκειμένου να παραμείνει φρέσκια. Μπορεί οι γυναίκες να χρειάζεται να δείχνουν μεγαλύτερη προσοχή στο δέρμα τους, ωστόσο, υπάρχουν πέντε καθημερινά μυστικά, τα οποία αν ακολουθήσει ένας άνδρας, το δέρμα του θα είναι πιο όμορφο και απαλό.

Καθαρισμός
Πλύντε το πρόσωπό σας με ένα καλό καθαριστικό. Το ζεστό μπάνιο και το σκληρό σαπούνι ή το απολεπιστικό προσώπου κάνουν το δέρμα ξηρό και έτσι φαίνεται πιο γερασμένο. Είναι σημαντικό να έχετε ένα απαλό καθαριστικό που θα καθαρίζει το δέρμα από τις ακαθαρσίες και τα έλαια που συσσωρεύονται.

Σταματήστε να αγοράζετε φτηνές ξυριστικές μηχανές
Οι περισσότεροι άντρες ξυρίζονται 5 φορές την εβδομάδα. Επιλέξτε μια ξυριστική μηχανή που να ταιριάζει με την ευαισθησία του δέρματος.
Αν σκοπεύετε να αγοράσετε ξυριστική με πολλά ξυράφια σκεφτείτε ότι με αυτό το είδος είναι πιο πιθανό να πάθετε έγκαυμα από ξυριστική ή να γυρίσουν προς τα μέσα τα γένια σας, επειδή τα επιπλέον ξυράφια τραβούν τις τρίχες κάτω από το δέρμα λίγο πιο βαθιά.
Ένα ενυδατικό gel ξυρίσματος είναι σημαντικό για την παροχή προστασίας, ενώ ξυρίζεστε. Να ξυρίζεστε στο ντους ή αμέσως μετά από αυτό, καθώς οι τρίχες είναι πιο μαλακές λόγω του ζεστού νερού και των ατμών.

Κάντε το after-shave το νέο σας φίλο
Το after-shave ενυδατώνει και μαλακώνει το δέρμα. Δεν θα πρέπει να περιέχει αλκοόλ επειδή αυτό ξεραίνει το δέρμα-να είναι απλό και σκέτο.

Μην παραλείπετε την ενυδατική προσώπου
Η καθημερινή χρήση ενυδατικής θα σας χαρίσει μαλακό δέρμα. Προϊόντα χωρίς αρώματα είναι εύκολα στη χρήση επειδή δεν μυρίζουν και δεν θεωρούνται κοριτσίστικα.

Ποτέ μη φεύγετε από το σπίτι χωρίς αντηλιακό
Αν μπορείτε να βρείτε ενυδατική που να περιέχει SPF 30 και άνω είναι εντάξει. Αλλά δεν είναι κακό να έχετε εύκαιρο ένα μπουκαλάκι αντηλιακό. Αντρες που δεν χρησιμοποιούν αντηλιακό αυξάνουν τον κίνδυνο βλάβης από τον ήλιο, που μπορεί να οδηγήσει σε κοκκινίλα, ερεθισμό και καρκίνο του δέρματος.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr