ΟΜΟΡΦΙΑ: Τα όχι στη διατροφή για να αποκτήσετε ένα τέλειο κορμί

img

Το θέμα των κιλών απασχολεί κάθε γυναίκα, κυρίως, όμως, όταν πλησιάζει το καλοκαίρι και ετοιμαζόμαστε να βγούμε στην παραλία με μαγιό, το άγχος γίνεται όλο και μεγαλύτερο.

Για αυτό, λοιπόν, μάθετε τις 7 διατροφικές συνήθειες που πρέπει να αποφύγετε στην καθημερινότητά σας.

1.Σνακ που περιέχουν μόνο υδατάνθρακες: Όταν τρώτε μόνο υδατάνθρακες, το σώμα σας τους μετατρέπει σε απλά σάκχαρα, άρα θα παράγει επιπλέον ινσουλίνη. Με απλά λόγια, το αίσθημα της πείνας δε θα εξαφανιστεί ποτέ και εσείς θα οδηγηθείτε στο ψυγείο ξανά.

2. Κατεψυγμένα προϊόντα: Το νάτριο που περιέχουν τα κατεψυγμένα λαχανικά, για παράδειγμα, συγκρατεί το νερό και έτσι εσείς δε θα έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Προτιμήστε φρέσκα φρούτα και λαχανικά.

3. Προϊόντα 0%: Οι έρευνες δείχνουν, πως όταν προτιμάτε τροφές με χαμηλότερα λιπαρά, καταλήγετε να τρώτε 30% μεγαλύτερη ποσότητα φαγητού, αφού στο μυαλό σας θεωρείτε πως δεν παχαίνει.

4. Cocktails(με λίγες θερμίδες): Γενικώς, το αλκοόλ παχαίνει και το σώμα σας δυσκολεύεται αρκετά για να το αποβάλλει. Ένα άλλο μεγάλο κακό του οινοπνεύματος, είναι η αίσθηση της πείνας που δημιουργείται αμέσως μετά την κατανάλωσή του.

5. Χυμοί: Μπορεί να καταναλώνετε φρούτα, αλλά δυστυχώς λαμβάνετε μόνο τις θερμίδες τους και όχι τα θρεπτικά τους συστατικά. Επιπλέον, η ζάχαρη που περιέχουν τα χάρτινα αυτά κουτιά είναι άκρως ακατάλληλη για το καλλίγραμμο κορμί σας. Αρκεστείτε, λοιπόν, σε έναν απλό φυσικό χυμό πορτοκαλιού.

6.Γλυκά: Δώστε στον εαυτό σας μία ημέρα ελεύθερη για γλυκάκι (ανά 15νθήμερο). Όσο για τις ώρες που νομίζετε πως η υπογλυκαιμία σας έχει χτυπήσει την πόρτα, ένα κομματάκι μαύρης σοκολάτας είναι επιτρεπτό.

7.Dressing: Προσπαθήστε να το ρίξετε στο κλασσικό ελαιόλαδο, λεμόνι, ξύδι ή βαλσάμικο, αν θέλετε τα κιλά σας να πάρουν την κάτω βόλτα.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr