ΟΜΟΡΦΙΑ: Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για γρήγορο αδυνάτισμα

img

Λίγο-πολύ όλες ξέρετε τι πρέπει να κάνετε όσον αφορά την υγιεινή διατροφή, τι γίνεται όμως με το κεφάλαιο γυμναστική;

1. Το κλειδί της επιτυχίας είναι να βρείτε τη γυμναστική που σας αρέσει και να «του δώσετε να καταλάβει»! Όταν ακολουθείτε ένα πρόγραμμα που σας αρέσει, τείνετε να το εγκαταλείπετε πιο δύσκολα από αυτό που ακολουθείτε αναγκαστικά.

2. Δεύτερο και εξίσου σημαντικό tip είναι να καταλάβετε αν σας αρέσουν οι ομαδικές ή οι ατομικές προπονήσεις. Αν σας αρέσει να είσαστε με κόσμο, γραφτείτε στα ομαδικά προγράμματα του γυμναστηρίου σας ή όποιο άλλο ομαδικό άθλημα σας εξιτάρει. Αν πάλι χρειάζεστε κάποιον να σας σπρώχνει, τότε προτιμήστε την προπόνηση με personal trainer, ο οποίος και θα σας ελέγχει στενά.

3. Πειραματιστείτε μέχρι να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει. Αν δε δοκιμάσετε διαφορετικά είδη άσκησης, δε θα μάθετε ποτέ ποιο σας γεμίζει.

4. Τις ημέρες που δεν έχετε διάθεση για γυμναστική απλώς σκεφτείτε για μερικά λεπτά τι είναι αυτό που σας ωθεί να γυμναστείτε τις άλλες μέρες. Ποιος είναι ο στόχος σας; Τι θέλετε να βελτιώσετε πάνω σας; Γεμίστε δύναμη και κουράγιο και πάρτε τη μεγάλη απόφαση.

5. Το κόλπο των χρημάτων. Όταν έχετε ήδη προπληρώσει τα μαθήματα ή τις συνδρομές σας είναι πιο δύσκολο να εγκαταλείψετε το στόχο σας, μιας και το κεφάλαιο χρήματα σας χτυπάει καμπανάκι.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr